Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kész, ennyi. Feladom az ismerkedést. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Nőgyűlölőket kérem, maradjanak távol. Köszi.
Szóval feleslegesnek érzem az ismerkedés. Lehetek bármilyen kedves, vagy bármilyen titokzatos és távolságtartó a lányokkal, meg a kettő között bármilyen, beszélhetek bármiről, lehet akármilyen izgalmas az életem, semmi sikerem. Nulla. Nem tudom, mi változott. Én égtem ki, vagy egyszerűen megváltozott a nők ízlése, de már évek óta nem jön össze egy kapcsolat sem, meg randi is alig. Ha ismerkedem is valakivel, alakul a dolog, rendszerint bejelentik egy idő után, hogy "a pasim nem örülne..." - remek érzés.
Szóval feladom. Nem ilyen MGTOW-típusú baromságra gondolok; én nem utálom a nőket, nem hiszem, hogy egy globális összeesküvés lenne a férfiak ellen, azt meg pláne nem, hogy a nők egyenesen gonoszak. Egyszerűen csak rájöttem, hogy nem én kellek nekik, illetve ha kellek is, ők nekem nem.
Nem tervezek tehát szociális remeteségbe vonulni, egyszerűen csak befejezek mindent, amit eddig azért tettem, hogy legyen barátnőm: nem fogok többet csak azért odamenni egy lányhoz, mert tetszik; lemondom a társkeresős előfizetéseimet; közösségi médián, weboldalakon sem lépek kapcsolatba újabb hölgyekkel, ha amúgy nem ismerem őket.
A szex annyira nem is hiányzik most. Majd ha fog, megoldom fizetős lányokkal, vagy ideálisabb esetben egy ilyen, eufemisztikusan csak támogatói kapcsolatnak nevezett dolog keretében. Szerencsére pénzem van bőven. Ja, zárójelesen jegyzem meg, hogy ez is egy baromság a MGTOW-dologban, hogy a nők a pénzre mennek. Jó, néhány harmincas nő tényleg, de nem szívesen kezdenék kapcsolatba nálam idősebbel.
A kérdésem, hogy valaki próbált ilyet? Jó, mondjuk aki komolyan veszi, az valószínűleg nem böngészi ezt a kategóriát. De hátha szerencsém lesz. Hogy változott az életetek? Jobb lett, hogy nem nyomaszt, esetleg még rosszabbá vált az érzés?
Én is ott vagyok most hogy sokkal jobb ha inkább kihagyom ezt az ismerkedős részt az életemből, mert csak beárnyékolja az ember mindennapjait.
Én sem nyomulok, nem teszek szexuális ajánlatokat nőknek, meghagyom a privát szférájukat, nem akarok rájuk kényszeríteni semmit, nem is vagyok egy önmagát ellátni nem tudó ember, főzök, takarítok, rendben tartom a környezetem és a cuccaim. Mégsem kellek a kutyának sem... Jó igen azt hozzáteszem ausztriában élek de azért találkozom itt is magyar nőkkel, illetve társkeresőn is próbáltam. Komolyan az tette be a kaput a legutóbb hogy megírtam egy normális érdeklődő levelet és ellettem könyvelve egy hazug disznónak... de hogy mi alapján... ott mondtam hogy ennyi volt én többet nem írok senkinek. Esetleg majd ha élőben úgy alakul hogy jön egy normális független nő, egyébként hagyom az egészet, élek a hobbijaimnak, jól érzem magam aztán ennyi.
F35
14 es, igen a következő probléma hogy korunk belieknek már legtöbbnek párja van. Nekem is volt de elváltam, így tudom hogy vannak azért nők akik szintén vagy elváltak, vagy nem is volt házasság de vége lett a kapcsolatnak. Persze ilyenkor már gyerek is szokott lenni, engem az sem zavar, nekem is van, nem zavar, nem szórakozó partnert keresek hanem társat... de nehéz megtalálni
13 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!