Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész, ennyi. Feladom az ismerkedést. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Nőgyűlölőket kérem, maradjanak távol. Köszi.

Szóval feleslegesnek érzem az ismerkedés. Lehetek bármilyen kedves, vagy bármilyen titokzatos és távolságtartó a lányokkal, meg a kettő között bármilyen, beszélhetek bármiről, lehet akármilyen izgalmas az életem, semmi sikerem. Nulla. Nem tudom, mi változott. Én égtem ki, vagy egyszerűen megváltozott a nők ízlése, de már évek óta nem jön össze egy kapcsolat sem, meg randi is alig. Ha ismerkedem is valakivel, alakul a dolog, rendszerint bejelentik egy idő után, hogy "a pasim nem örülne..." - remek érzés.

Szóval feladom. Nem ilyen MGTOW-típusú baromságra gondolok; én nem utálom a nőket, nem hiszem, hogy egy globális összeesküvés lenne a férfiak ellen, azt meg pláne nem, hogy a nők egyenesen gonoszak. Egyszerűen csak rájöttem, hogy nem én kellek nekik, illetve ha kellek is, ők nekem nem.

Nem tervezek tehát szociális remeteségbe vonulni, egyszerűen csak befejezek mindent, amit eddig azért tettem, hogy legyen barátnőm: nem fogok többet csak azért odamenni egy lányhoz, mert tetszik; lemondom a társkeresős előfizetéseimet; közösségi médián, weboldalakon sem lépek kapcsolatba újabb hölgyekkel, ha amúgy nem ismerem őket.

A szex annyira nem is hiányzik most. Majd ha fog, megoldom fizetős lányokkal, vagy ideálisabb esetben egy ilyen, eufemisztikusan csak támogatói kapcsolatnak nevezett dolog keretében. Szerencsére pénzem van bőven. Ja, zárójelesen jegyzem meg, hogy ez is egy baromság a MGTOW-dologban, hogy a nők a pénzre mennek. Jó, néhány harmincas nő tényleg, de nem szívesen kezdenék kapcsolatba nálam idősebbel.

A kérdésem, hogy valaki próbált ilyet? Jó, mondjuk aki komolyan veszi, az valószínűleg nem böngészi ezt a kategóriát. De hátha szerencsém lesz. Hogy változott az életetek? Jobb lett, hogy nem nyomaszt, esetleg még rosszabbá vált az érzés?

2018. ápr. 7. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező,ilyen szerencse se szakadt sok gyk-s nyekergő ölébe amit a 10 es itt felajánl :)
2018. ápr. 7. 17:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek. Hasonló cipőben vagyok én is mint te.. Csak én el tudom fojtani a munkába, ennyi az egész. Én is feladtam már majdnem "úgy mindent". Majd valahogy alakul, a sors hozza önmagát. 22/f. :)
2018. ápr. 7. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ott vagyok most hogy sokkal jobb ha inkább kihagyom ezt az ismerkedős részt az életemből, mert csak beárnyékolja az ember mindennapjait.

Én sem nyomulok, nem teszek szexuális ajánlatokat nőknek, meghagyom a privát szférájukat, nem akarok rájuk kényszeríteni semmit, nem is vagyok egy önmagát ellátni nem tudó ember, főzök, takarítok, rendben tartom a környezetem és a cuccaim. Mégsem kellek a kutyának sem... Jó igen azt hozzáteszem ausztriában élek de azért találkozom itt is magyar nőkkel, illetve társkeresőn is próbáltam. Komolyan az tette be a kaput a legutóbb hogy megírtam egy normális érdeklődő levelet és ellettem könyvelve egy hazug disznónak... de hogy mi alapján... ott mondtam hogy ennyi volt én többet nem írok senkinek. Esetleg majd ha élőben úgy alakul hogy jön egy normális független nő, egyébként hagyom az egészet, élek a hobbijaimnak, jól érzem magam aztán ennyi.

F35

2018. ápr. 7. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
13: Normális és független nő a mi korunkban... Az ilyenek már rendszerint elkeltek, aki meg nem, az vagy karrierista, vagy übergátlásos, vagy befordult a csalódásoktól, vagy válogatós stb. Mondjuk a fiatalabbakkal sem sokkal könnyebb, pedig azt hinném, hogy 26-27 körüli "felnőtt" nőkkel már lehet értelmesen kommunikálni, és hogy képesek intelligensen, tisztességesen viselkedni. Belefáradtam már abba, hogy mindig én próbáljam fenntartani a kommunikációt, hogy mindig én tegyek bele többet az ismerkedésbe, amiből a végén úgyse lesz semmi. Már nem tudom, hol, hogyan és kinél próbálkozhatnék, de lassan ott tartok, hogy nem is érdekel senki és semmi, ennek így nincs értelme.
2018. ápr. 7. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:

14 es, igen a következő probléma hogy korunk belieknek már legtöbbnek párja van. Nekem is volt de elváltam, így tudom hogy vannak azért nők akik szintén vagy elváltak, vagy nem is volt házasság de vége lett a kapcsolatnak. Persze ilyenkor már gyerek is szokott lenni, engem az sem zavar, nekem is van, nem zavar, nem szórakozó partnert keresek hanem társat... de nehéz megtalálni

13 voltam

2018. ápr. 7. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok és már feladtam, 16 éves koromban volt egy fiú barátom ismétlem csak barát volt aztán kifordult önmagából ezért össze rúgtuk a port amit igazából azóta is bánok de már az agyamra ment a negatív gondolkodásával és az éreztem engem is leránt. Én azóta feladtam ő volt az egyetlen akivel nagyon jól elvoltam ő volt a legelső és legjobb barátom, azóta próblátam az ismerkedést katasztrófa, és rájöttem arra nincs már őszinte boldog kapcsolat ha van is nagyon nagyon ritka olyan már úgy sem lesz senki amilyen ő és ha imerkedtem is mindenkiben őt kerestem de már senki nem volt olyan, és nem is lesz igazából elba*tam mivel azt hittem jobb lesz a lónak a fa***t..Sokkal szarabb azóta sincs senki és nem is lesz ezt már elfogadtam de nekem jó is így mert nem tudnék már bízni senkiben. Szóval ha most ebből tanulságot mondanék az hogy minden apró dolgot meg kell beszélni és nem szabad egy apróságon szét vállni. Nincs kedvem a húspiacon keresgélni, sem a hulla részegek között köszönöm ennyi.
2021. okt. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!