Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhetetlen az hogy egy nem olyan jó külsejű férfira társkeresőn ennél a férfinél jobb külsejű nő ráírjon és kezdeményezzen vele ismerkedést?
Nem, ha valami megfogja benne. A szépség szubjektív.
Én például nőként a kopasz pasikért vagyok oda, de nagyon.
Szinte mindenféle arcú kopasz pasi bír tetszeni. Például.
Másnak meg más dilije van.
Vagy pl. Tinderen, ha egy férfin egyenruha van, azt kapcsiból jobbra húzom, mert szeretem.
Egy jó külsejű nőnek is lehetnek problémái, ami miatt nehezen talál partnert magának. A környezetemben is vannak példák erre, na meg film példák is eszembe jutnak, ahol egy látszatra gyönyörű nőről kiderül, hogy mentális, vagy súlyosan lelki beteg. Olyankor lehet akármennyire szép, nem mindenki viseli el ezt. Nem értem az olyan emberekek, akik folyton azt hiszik, hogy a kinézet körül forog minden.
Sokan abban a tévhitben élnek, hogyha valaki szép, akkor rögtön pozitív tulajdonságokat társítanak hozzá belsőleg is, még ha nem is ismerik az illetőt. Mindenképp ismerkedni kell először, és utána ítélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!