Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért rontom el az ismerkedést, mert őszinte embere vagyok?
🤣🤣
Remélhetőleg azért nem pont ezeket a szavakat használod :D
Szerintem nem kell ezt így hangsúlyozni, szólsz két mondatot, már tudni fogják.
Ismerkedés elején szinte mindenki hazudik vagy szépíti a dolgokat és a legjobbat várja cserébe.
Nem azt mondanám, hogy elrontod a dolgot, mert korrekt vagy. Szimplán a korrektség nem kompatibilis ezzel a világgal.
Dexter:
Mi dolga lenne bármilyen nőnek is egy tutyi-mutyi, nőies, félénk pasassal? Hogyan védene meg egy ilyen pasas a nőt bármilyen helyzetben?
De jobbat kérdezek: milyen mentális, lelki, érzelmi támaszt tudna nyújtani egy nőnek egy ilyen ember? Ez a baj, nem az, hogy őszinte vagy.
Erre a kérdésre ha tudnék se akarnék választ adni. Csupán azt próbáltam sugallni, hogy az őszinteség az egyetlen helyes út, még ha egyeseknek fájó is. A kamuzásnak és a dolgok szépítésének pedig semmi értelme. Pont ilyen őszinte vagyok, mint a kérdező. Már az ismerkedés elején tisztázom a "negatívumokat". Pl hogy szűz vagyok, amit egyáltalán nem szégyellek. Nem szégyellek semmit. Amiatt pedig egy percet sem bánkódok, ha az élethelyzetem vagy az emberi tökéletlenségem miatt elutasít valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!