Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért rontom el az ismerkedést, mert őszinte embere vagyok?

Figyelt kérdés
Ismerkedés elején mindjárt hangsúlyozom, hogy félénk, tyutyi mutyi, nőies pasi vagyok, aki szüleivel él, ugyanis szeretek őszinte lenni...
2018. febr. 19. 22:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt lehet még kéne hagyni a későbbi randikra...
2018. febr. 19. 22:42
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
XDDD
2018. febr. 19. 22:42
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt nem az őszinteséggel lesz a baj :D
2018. febr. 19. 22:44
 4/21 anonim ***** válasza:
Már az elején elvágod az esélyeket. 😂
2018. febr. 19. 22:44
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

🤣🤣

Remélhetőleg azért nem pont ezeket a szavakat használod :D

Szerintem nem kell ezt így hangsúlyozni, szólsz két mondatot, már tudni fogják.

2018. febr. 19. 22:45
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
Az ismerkedést nem lehet elrontani, ahogy az életet se. Csak egyszerűen nincs dolgod azzal az emberrel, aki nem fogad el, ahogy vagy. Ennyi. Én már rég nem bánkódok amiatt, ha valakinek épp nem vagyok megfelelő. Talán majd másnak az leszek.
2018. febr. 19. 22:54
 7/21 anonim ***** válasza:

Ismerkedés elején szinte mindenki hazudik vagy szépíti a dolgokat és a legjobbat várja cserébe.

Nem azt mondanám, hogy elrontod a dolgot, mert korrekt vagy. Szimplán a korrektség nem kompatibilis ezzel a világgal.

2018. febr. 19. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

Dexter:

Mi dolga lenne bármilyen nőnek is egy tutyi-mutyi, nőies, félénk pasassal? Hogyan védene meg egy ilyen pasas a nőt bármilyen helyzetben?

De jobbat kérdezek: milyen mentális, lelki, érzelmi támaszt tudna nyújtani egy nőnek egy ilyen ember? Ez a baj, nem az, hogy őszinte vagy.

2018. febr. 19. 22:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Erre a kérdésre ha tudnék se akarnék választ adni. Csupán azt próbáltam sugallni, hogy az őszinteség az egyetlen helyes út, még ha egyeseknek fájó is. A kamuzásnak és a dolgok szépítésének pedig semmi értelme. Pont ilyen őszinte vagyok, mint a kérdező. Már az ismerkedés elején tisztázom a "negatívumokat". Pl hogy szűz vagyok, amit egyáltalán nem szégyellek. Nem szégyellek semmit. Amiatt pedig egy percet sem bánkódok, ha az élethelyzetem vagy az emberi tökéletlenségem miatt elutasít valaki.

2018. febr. 19. 23:06
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
#8: Fordítva miért nem léteznek ezek?
2018. febr. 19. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!