Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha egy 20 éves lány és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy 20 éves lány és egy 22 éves fiú negyed év ismeretség után sem feküdtek még le?

Figyelt kérdés

Még nem is csókolóztunk, pedig nagyon vagyok rám, meg szetintem ő is. Csak túl szép a barátnőm, meg nincs túl sok önbizalmam.

Nagyon szeretem, és nagyon szeretnék már vele szexelni, de a mai világban ciki ennyi időt várni?

2019. nov. 17. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
3 hónap után még csók sem volt? Ez még tinikapcsolatnak sem mondhato... Oké, ha szuzekrol van szó, akkor az első szexig 3 hónap el egy, de bakker.... Csók se? Ez nem kapcsolat, hanem vmi elcseszett haverkodas.
2019. nov. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!