Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-nők, milyen viselkedés, milyen szöveg, vagy egyéb dolog hatására érzitek úgy, hogy nagyon rövid ismeretség után is ágyba bújnátok a pasival, aki ezeket előadja vagy ezekkel rendelkezik?
Vagyis pl. le lehet-e dumálni rólatok a bugyit? Vagy tud-e egy férfi olyan tekintettel nézni rátok, hogy nem bírtok ellenállni neki?
A félreértések elkerülése végett: én is nő vagyok, és nekem vannak ilyen gyengéim, amiket ha eltalál egy férfi, akkor szinte nyert ügye van.
Én egyszer láttam valami dokumentumfilmet, amiben a maszkulin-feminim típusú férfiakat tárgyalták.
Az előbbiekkel ágyba bújni szeretnek a nők, az utóbbiakat viszont párkapcolatra. Szóval az utóbbi típushoz tartozó faszik nagy valószínűséggel igen nehezen fognak egy éjszakás kalandba bonyolódni. Sajnos én is az utóbbihoz tartozom és konkrét példát tudok mondani, hogy igaz lehet a fenti elmélet. Volt egy csaj egy buliban, akit a "maszkulin" típusú haverom még aznap felpróbált. Pár hónappal később összefutottam a lánnyal (szintén egy buliban) és gondoltam akkor én is hazaviszem estére ...hát erre az eksön előtt nem benyögi, hogy "nem, csak ha járunk!" BAZZZEEE.
Jaigen mi alapján maszkulin vagy feminim valaki:
Külső jegyek alapján feminim a nőies szemöldök, száj, maszkulin az alacsony "állítias" homlok.
Belsőre pedig ugye feminim a törődő, udvarias viselkedés, maszkulin meg ugye a határozott, lehengerlő, akár kissé nyers stílus (ezért mondják, hogy a nők buknak a rosszfiúkra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!