Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok-nők, milyen viselkedés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-nők, milyen viselkedés, milyen szöveg, vagy egyéb dolog hatására érzitek úgy, hogy nagyon rövid ismeretség után is ágyba bújnátok a pasival, aki ezeket előadja vagy ezekkel rendelkezik?

Figyelt kérdés

Vagyis pl. le lehet-e dumálni rólatok a bugyit? Vagy tud-e egy férfi olyan tekintettel nézni rátok, hogy nem bírtok ellenállni neki?

A félreértések elkerülése végett: én is nő vagyok, és nekem vannak ilyen gyengéim, amiket ha eltalál egy férfi, akkor szinte nyert ügye van.

2018. nov. 20. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerinted a nők elmondanak ilyet magukról. Akkor könnyű lenne. Ezt kell kitalálni...
2018. nov. 20. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
En fiu vagyok ...de volt mar ilyen lannyal dolgom 😅😁
2018. nov. 20. 16:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért ne mondanák? Ezek nem univerzális dolgok. Ami egykikünkre hat, az egyáltalán nem biztos, hogy hat másokra is.
2018. nov. 20. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyen meg a kémia, fogjon meg külsőleg!! Ez az első, hiába jó a vaker, ha nem vonzódom hozzá. Magabiztos, számomra vonzó és levett a lábamról. De hát mi nők is emberek vagyunk, vannak vágyaink, ez a természetes.
2018. nov. 20. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg? Magasabbra kéne állítani a mércédet.. mert így nagyon olcsónak tünsz! Könnyü préda lehetsz egy pasinak ha a dumájától meg a nézésétöl már fekszel is! Hány éves vagy?
2018. nov. 20. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, fuss neki még egyszer a kérdés értelmezésének. A korom pedig jelen esetben irreleváns.
2018. nov. 20. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
ha helyes, magas, jó az alkata és magabiztos, humoros akkor már nyert ügye van. de ez nem igazán atto függ hogy mit mond vagy hogyan néz. nézhet akárhogy egy csúnya vékony alacsony pasas vagy mondhat akármit.. ha nem jön be akkor nem jön be. egy olyan aki még külsőre megfog, annak meg sokkal kevésbé kell erőlködnie. 🤷🏻‍♀️
2018. nov. 22. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
attól**
2018. nov. 22. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer láttam valami dokumentumfilmet, amiben a maszkulin-feminim típusú férfiakat tárgyalták.

Az előbbiekkel ágyba bújni szeretnek a nők, az utóbbiakat viszont párkapcolatra. Szóval az utóbbi típushoz tartozó faszik nagy valószínűséggel igen nehezen fognak egy éjszakás kalandba bonyolódni. Sajnos én is az utóbbihoz tartozom és konkrét példát tudok mondani, hogy igaz lehet a fenti elmélet. Volt egy csaj egy buliban, akit a "maszkulin" típusú haverom még aznap felpróbált. Pár hónappal később összefutottam a lánnyal (szintén egy buliban) és gondoltam akkor én is hazaviszem estére ...hát erre az eksön előtt nem benyögi, hogy "nem, csak ha járunk!" BAZZZEEE.

Jaigen mi alapján maszkulin vagy feminim valaki:

Külső jegyek alapján feminim a nőies szemöldök, száj, maszkulin az alacsony "állítias" homlok.

Belsőre pedig ugye feminim a törődő, udvarias viselkedés, maszkulin meg ugye a határozott, lehengerlő, akár kissé nyers stílus (ezért mondják, hogy a nők buknak a rosszfiúkra).

2018. nov. 22. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Itt gyakorin 100 férfiből egyetlen egy volt, aki úgy tudott tőlem ruha nélküli képet kérni, hogy azonnal rohantam neki csinálni. Egész más volt, mint bárki akit ismertem akár innen, akár személyesen. De a titkát nem árulom el. Szerintem arra születni kell, hogy ezt valaki így elérje.
2018. nov. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!