Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer szívesen kipróbálnám egy korombeli molett lánnyal, és mondjuk pl. egy kis ismeretség után vagy szórakozóhelyen megemlíteném neki, hogy kipróbálnám egy kicsit husisabbal az vajon felizgatná vagy épp az ellenkezője, lenézőnek tartaná?
A molettet kb 65-70 kilónak értem egy pl.: 165-ös magassághoz.
20f
hát ha csak faxra akarod húzni az inkább lenéző
viszont van olyan husis lány akinek ez is imponál, hogy van aki végre megdugja
szerintem elég gáz, hogy sok husis csaj ennyire értékeli magát, pedig van köztük elég sok szexi vonzó, de az az önbecsülés annyira tönkre tudja tenni őket, főleg a szexuális kisugárzásukat
izgató test, de ami belül van és mellé társul, az nullázza sajnos
én voltam már több husisabb lánnyal még annál is jóval husisabbal amit te írsz kérdező, ugyanúgy emberek, jókat lehet velük beszélgetni, szexelni, programokra menni...nem csak lyuknak jók
26F
Ma pont láttam egy szép lányt a Petőfi híd mellett az egyetemek felé menni (jól tanulhat, ha még most is vizsgázik...), nagyon kövér volt, kibuggyant a ruhából, de az arcán látszott, hogy ha lefogyna, bomba lenne, de szerintem így is gyönyörű volt. Őt le kellett volna szólítanom, mert ahogy ránéztem, arra tippeltem, hogy más nem vállalja be, ezért szingli lehet. Talán legközelebb.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!