Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha egy 20 éves lány és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy 20 éves lány és egy 22 éves fiú negyed év ismeretség után sem feküdtek még le?

Figyelt kérdés

Még nem is csókolóztunk, pedig nagyon vagyok rám, meg szetintem ő is. Csak túl szép a barátnőm, meg nincs túl sok önbizalmam.

Nagyon szeretem, és nagyon szeretnék már vele szexelni, de a mai világban ciki ennyi időt várni?

2019. nov. 17. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%

Ez nem kapcsolat, hanem max valami röhejes barátság. :D

A barátnőm is ennyi idős. Első randin csók, tapi (nyilvános helyen voltunk, ha nem, akkor tuti letépem a bugyiját). Másodikon volt minden.

2019. nov. 17. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

vagy szűz vagy vagy meleg :D

az én barátom (csaj) is egy ilyen töketlennel futott össze,egy év alatt semmi testiség,nem csoda hogy hozzám jár kielégülni :D

nehogy te is koppanj mert nincs önbizalmad...a csajod vagy nem?

ha sokáig húzod már nem is fogja engedni,mert már nem érdekled.

2019. nov. 17. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
még csak nem is smároltatok? ez nem kapcsolat :D
2019. nov. 17. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Miért lenne gáz?

Inkább az a gáz, amit #1-#3 képviselnek, miszerint egy kapcsolat alapja a taperolás meg a dugás.

Egy kapcsolat alapja az érzelem. A szerelem. Negyed év meg azért nem egy örökkévalóság.

Viszont egy kicsit legyél bátrabb! Nem az a baj, ha nem rohansz ajtóstul a házba, hanem az, ha valamit szeretnétek, de nem teszitek meg. Hogy túl szép? A szépség mióta lehet negatívum?? Tudod, csak valamiért veled van a csaj, nem? A szépségről meg köztudott, hogy szubjektív. Tetszel neki, szóval hajrá!

2019. nov. 17. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Ne adj a számba baromságokat, egy szóval sem mondtam hogy a kapcsolat alapja a taperolás meg a dugás, de ez is fontos, szerves része. Ahol ez hiányzik, az egy nyomorék kapcsolat. Én örülök, hogy a barátnőm attól átázik ha magamhoz szorítom, és alig várja hogy ágyba bújjunk, akkor is ha amúgy csomó minden mást is csinálunk.

2019. nov. 17. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
HA túl szép neked, akkor majd én foglalkozok vele! Küld el hozzám.
2019. nov. 17. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg nem jartok ha nem volt semmi ez csak baratsag.

O is tud errol vagy csak te gondolod ezt?

Mi nem fekudtunk le 8 honapig de addig csak baratok voltunk.

22/l

2019. nov. 17. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják barátságnak.
2019. nov. 17. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Életem... Ő tudja, hogy kapcsolatban vagytok vagy ez csak a te fejedben létezik?

Szedd össze magad, nincs mit vesztened!

2019. nov. 17. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Nem kell elkapkodni semmit. Mindent a maga idejében.
2019. nov. 17. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!