Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez szégyellni való/ undorító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szégyellni való/ undorító dolog a véleményetek szerint?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekelne mindkét nem véleménye erről. Szóval van egy komolyabbnak ígérkező kapcsolatom. Már többször is szexeltünk, nagyon jó vele az ágyban. Viszont,már 2x is jártam úgy,hogy aktus közben éreztem nem éppen vagyok száraz sőt... olyan szinten benedvesedtem a végére, hogy nem csak hogy a fenekemen is folyt végig, de egy nagyobb tenyérnyi folt is lett a lepedőn. Az első alkalommal nem vette észre a párom, mert gyorsan rádobtam a takarót és feküdtünk le aludni, reggelre pedig már megszáradt én meg semmit sem mertem mondani. A második ilyen alkalomnál viszont nem csak én, de ő is velem egy időben észre vette, hirtelen annyit tudtam mondani,hogy hol találok lepedőt lehúzom neki az ágyat szívesen. Annyit mondott ne hülyéskedjek már és mivel ez reggel volt így indultam szépen utána dolgozni.

Szóval a kérdésem a következő: Ti mit gondolnátok ilyen helyzetben a nő helyében és a férfi helyében és lehet-e ezzel egyáltalán csinálni valamit? Volt már több párkapcsolatom is, de mikor velük voltam ez nem fordult elő.

24/L

2019. nov. 16. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok, minden pasi imadta. Van plusz reteg lepedo felett, de akaroj majd venni matracvedot.

Es nem, nincs nogyogyaszati bajom, jarok rendszeresen.

30N

2019. nov. 16. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi, férfiak imádjuk az ilyet, visszajelzésnek is kiváló, hogy olyat tettünk, amitől 'elfolyt' a nő.

Eszedbe ne jusson parázni miatta! Törölköző mindig legyen az ágy mellett, és nincs gáz - de ha véletlen elmarad, az sem probléma... ;)

2019. nov. 16. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Jóféle
2019. nov. 16. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Imádjuk. A puncinedv nem vizelet h cserélni kelljen miatta a lepedőt naponta. Nem ragad, nincs szaga száradva stb. Nálunk is előfordult ilyen. Kb annyi mintha összegyűröd a lepedőt. A kutyát se zavarja...

32F

2019. nov. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!