Hogy a babám 5hós, és cicin alszik el? Mások lenézően annyit mondanak h anyámasszonykatonája lesz meg , miért nem egyedül alszik el? Ez engem nagyon bánt? szerintetek?
Nem, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Ettől még nem lesz anyámasszony katonája, majd ha 5 évesen is így alszik el, akkor az már gáz lesz, de 5 hónaposan még egyáltalán nem.
2014. febr. 14. 12:22
2/19 anonim válasza:
Elsővel egyetértek.
2014. febr. 14. 12:22
3/19 anonim válasza:
Ismerek ilyen 3 évest is, az nekem már nem férne bele. Egy 5 hónaposnál semmi kivetnivalót nem találok benne. Még nagyon pici.
2014. febr. 14. 12:24
4/19 anonim válasza:
Az enyém is 5 hónapos, és ő is cicin alszik el általában (vagy a babakocsiban a jó levegőn). És a kisgyerekes ismerőseim közül majdnem mindenkié így van. Nem ettől lesz anyámasszonykatonája. Sőt, manapság már azt mondják, legyünk természetesek, ha kér, adjunk neki, ne idomítsuk a gyereket, inkább szeretetet adjunk neki. Az idomítás vált ki inkább agressziót náluk (ezt olvastam). Szóval szerintem nem kell szégyellni.
2014. febr. 14. 12:27
5/19 anonim válasza:
Nem Neked van mit szégyellni, hanem annak, aki azt mondja, hogy ez szégyen, és beleüti az orrát más dolgába!
2014. febr. 14. 12:30
6/19 anonim válasza:
Inkább cicin,mint sírva,egyedül az ágyába. Lehető legjobb így, hidd el leválik majd magától,ha akarja. Ne szégyelld,légy büszke rá,h tudod szoptatni és h rajtad alszik.
Nekem sajnos tápszeresek voltak a babáim,de mindkettő az ölembe aludt el. Úgy imádtam,mikor a jól lakott mosollyal, biztonságba érezve magukat az ölembe békésen elaludtak.
2014. febr. 14. 12:34
7/19 anonim válasza:
Az èn kisfiam 7 hós mùlt ès cicin alszik el :D
2014. febr. 14. 12:48
8/19 anonim válasza:
Az enyémek, amíg szoptak, cicin aludtak el. Nem is értem, hogy mit tehetnél. Ha evett, akkor felébreszted, és lerakod sírni az ágyba?
2014. febr. 14. 12:48
9/19 anonim válasza:
Nincs benne semmi, maganugy, mindenki ugy csinalja, ahogy jonak latja. En csak a sirni hagyassal nem vagyok kibekulve, de az is maganugy.
Elso babam az elvalasztasig (20 honap) cicin aludt el es alvas kozben is gyakran cicizett.
Masodik babam orulnek, ha cicin aludna! De nem kell neki erre, millioszor kelek hozza ejjel, ringatni kell allandoan, alig alszom.
Egy babanak sokszir segiteni kell elaludni, ez nem baj, utana megtanuljak. Csak meg kicsik es nemcsak alvasnal segitunk, szinte mindennel:)
2014. febr. 14. 12:50
10/19 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs benne ,hogy azon alszik el.Persze,nem túl jó,de hát most miért lenne ez szégyellni való?!És nem lesz tőle nyámnyila sem később.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!