6 napja nem kakilt. Normális dolog ez?
Vasárnap volt utoljára kaka. 6 hónapos múlt, max. fél üveg gyümölcsös( alma, körte, őszi-, sárgabarack) babaételt eszik napi 1x tízóraira. Mellette szopiztatok. 1,5 hete kap egy fél Hippes babakekszet mindennap. Kb. 4 hete van hogy nincs gyakrabban kaka. Igaz most fogzik, már 4 foga kibújt. Gondoltam arra hogy emiatt vannak problémák a kakilással, de mindenki csak azt mondja hogy a fogzás hasmenést okoz nem székrekedést.
Csütörtökön kezdett el erőlködni akkor és péntek este próbáltam lázmérőzni, viszont nem jött semmi pedig szegény annyira nyomott hogy teljesen leizzadt. Este orvosi tanácsra kapott egy fél glicerines kúpot ami most hajnalban jött ki majdnem egészben, minimális kaka kíséretében. Múlthét péntek óta minden reggel Duphalac szirupot kap. Pukizni nagyon sokat szokott főként tornáztatás közben. Kammilla tea nem vált be. Nem is nagyon akar semmit elfogadni cumisüvegből.
Hàt nekem mèg nincs gyerekem, de szerintem mindenkinek van egy emèsztèsi ritmusa, ha magamöl indulok ki nincs baj èn felnőtkent is 2 hetente jàrok wcre.
Ha nem fàjlalja, nem nyűgösebb nagy gond nem lehet, azèrt említsd meg az orvosnak, az sosem àrt.
Nekem furcsa ez,bár biztos embere válogatja,de azért az orvosnak mindenképp megemlíteném.
Mi is és a gyermekünk is első perctől,minden nap wc-zünk.
De a 2.válaszoló például nem,így éppen lehet normális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!