Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez szégyellni való/ undorító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szégyellni való/ undorító dolog a véleményetek szerint?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekelne mindkét nem véleménye erről. Szóval van egy komolyabbnak ígérkező kapcsolatom. Már többször is szexeltünk, nagyon jó vele az ágyban. Viszont,már 2x is jártam úgy,hogy aktus közben éreztem nem éppen vagyok száraz sőt... olyan szinten benedvesedtem a végére, hogy nem csak hogy a fenekemen is folyt végig, de egy nagyobb tenyérnyi folt is lett a lepedőn. Az első alkalommal nem vette észre a párom, mert gyorsan rádobtam a takarót és feküdtünk le aludni, reggelre pedig már megszáradt én meg semmit sem mertem mondani. A második ilyen alkalomnál viszont nem csak én, de ő is velem egy időben észre vette, hirtelen annyit tudtam mondani,hogy hol találok lepedőt lehúzom neki az ágyat szívesen. Annyit mondott ne hülyéskedjek már és mivel ez reggel volt így indultam szépen utána dolgozni.

Szóval a kérdésem a következő: Ti mit gondolnátok ilyen helyzetben a nő helyében és a férfi helyében és lehet-e ezzel egyáltalán csinálni valamit? Volt már több párkapcsolatom is, de mikor velük voltam ez nem fordult elő.

24/L

2019. nov. 16. 01:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj.
2019. nov. 16. 01:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, én alig tudok nedvesedni, pedig könnyen felizgulok.
2019. nov. 16. 01:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem probléma, ha a párod nem zavarta, akkor semmi. Viszont ha nem akarod, h előforduljob ez megint, akkor csak dobsz egy törölközőt magad alá, és kész.
2019. nov. 16. 01:34
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Azert ilyen foku nedvesedes nem tunik normalisnak. Nogyogyaszhoz amugy sem art szuresre menni, ha pedig nincs semmi, akkor tenyleg alkati dolog. Es konnyen lehet, hogy meg izgat is valakit.

Biztos, hogy semmi koze a vizelethez?

Ha nincs semmi baj es a szexben sem gond, akkor szegyellni semmikepp nem kell.

2019. nov. 16. 01:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Járok rendszeresen nőgyógyászhoz szűrésre. Legutóbb 2 hónapja voltam. Egészen biztos, hogy nincs köze a vizelethez. Igazából mindkét alkalomnál azt éreztem, hogy nem csak nagyon jó volt a szex, hanem nagyon-nagyon jó, abszolút ehhez köthető.
2019. nov. 16. 01:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én partnerem imádja, amikor nagyon nedves vagyok. Ez nemhogy zavaró, de inkább imponáló, mert látja, hogy mennyire beindulsz tőle. Szerintem ennek inkább örülj, mert vannak olyan nők, akik még szexuális izgalom hatására is nehezen lesznek nedvesek. Ebben konkrétan semmi negatívum nincs.
2019. nov. 16. 02:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi szégyellni való. A testnedvek szex velejárója. Gondolj csak bele, hogy a sperma ugyanúgy tud nyomot hagyni, ha véletlen rákerül a ruhára, vagy valami bútorra. Sajnos 100%-ban nem lehet irányítani, hogy hova menjen főleg akkor nem, ha nem benned megy el és nincs rajta óvszer. Nekem volt olyan egyszer, hogy az ablaküvegre sikerült élvezni.

F

2019. nov. 16. 06:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát legyetek boldogok...a legtöbb ferfinak ez iszonyatosan tetszik...max a kényelem kedvéert terits magad alá törülközőt..hajrá sok jó sexet.
2019. nov. 16. 07:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem undorító, sőt...! Szégyellni sem kell, ha a partnered úgy viselkedik, hogy azt hiszed kellene, akkor nem normális a pali!!!
2019. nov. 16. 08:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél buta... :D A férfiak imádják az ilyet. :D
2019. nov. 16. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!