Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ilyen van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen van?

Figyelt kérdés

A baratomal lefekudtem másnap azt mondta, hogy ő nem ment el mert be volt álva és hogy neki ilyenkor még 2 óra is kell, hogy elmenjen.

De akkor miért hagyta abba?

Fiuk segitsetek.

Én arra gondoltam hogy belem engedte csak nem meri kimondani de hát nem tudom.

(Lenéző kommentek kerüljenek)

2019. nov. 12. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

érthető, nálam is volt olyan nap, amikor mondjuk többet ittam és tisztára be voltam gerjedve, de szex közben jöttem rá, hogy nincs meg az az érzés ami a csúcsra juttatni és 10-20 perc múlva már kezdtem unni, mert nem adott olyan "löketet", ami miatt dug az ember. Attól még lehet jó az együtt töltött idő, de tudom, hogy a párom is megsértődött, mert azt hitte ő miatt nem sültem el.

Ha pedig benned ment el, azt észreveszed, mint ahogy azt is észreveszed, ha vér jön ki onnan.

2019. nov. 12. 12:36
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Előfordulhat olyan bárki életében - bár nem túl gyakori - hogy bár kívánja, de nem tud elélvezni, na bumm. Legközelebb majd elélvez. Azért remélem védekeztetek és nem a véletlenre bízzátok a dolgot...
2019. nov. 12. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ez volt az első együttlét, könnyen lehet, hogy az eddig tutujgatáshoz szokott bránernak kevés a hüvely okozta inger, s nem képes ejakulálni.
2019. nov. 13. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!