Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribinek tartanak?
A hétvégén voltam egy buliba és ott volt egy srác, aki tetszik nekem.Kicsit sokat ittam.Bementem vele egy szobába és lefeküdtünk.Eléggé durva volt,kicsit megalázó,de élveztem.Aztán bejött egy haverja és lefeküdtem azzal is,ő közbe nézett.Így utólag már szégyenlem magam, és félek, hogy csináltak rólam videót csak nem vettem észre.A barátnőm ismeri ezeket a srácokat és ő holnap is megy velük inni,hívott engem is de nem tudom hogy merjek e menni.
21(L)
Esélyes, hogy a teljesítményedet majd valahol viszontláthatod.Tanulságot remélem levontad, nem iszol és nem tárulkozol szét mindenkinek, aki kicsit is tetszik.
Azért majd a későbbiekben egy orvosi vizsgálat sem fog ártani neked, bármit benyalhattál tőlük.Az ilyen típusú hímneműek általában nemcsak 2 nővel dugtak már előtted.
Az vagy, ami.
Ha élvezted velük, miért nem mész el?
Istenem....beiszik, random pasival dug, aztán a másikkal is, majd idejön és megkérdezi, hogy ribinek tartják-e?
Nem kislányom, te vagy a megtestesült szűzies ártatlanság.Ja, nem.
De erdekes. :D
A normalis emberek mind negativan itelik meg ezt a dolgot.
A prostik meg itt istenitenek. XD
"Egészen biztos vagyok benne hogy nem tette volna ezt józanul."
Az alkohol gátlástalanná tesz.Az ami benne van és józanon elnyomja, az a hatására előtör.
Szóval kár a védő ügyvéd szerepét játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!