Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor hogyan lehet tapintatosan kipuhatolni, hogy egy nő milyen tág?
Szerintem ez elég fontos. Nyilván nem vagyok taplo, hogy élből rákérdezzek, de ha komoly kapcsolatot keresek, akkor mindig egy hónapot várjak rá?
Elég kicsi péniszem van, és van olyan nő, akivel emiatt nem túl jó a szex.
Én ezt nem tartom égőnek, ha valakivel nem illünk össze szexuálisan.
Illetve vannak nem átlagos szexuális igényeim. Ezt hogy hozzam fel, hogy ne úgy tűnjön, hogy a szexre hajtok?
Nekem komoly kapcsolat kéne, de jó lenne, ha szexuális téren sem pl 3honap múlva derülne ki, hogy pl nekem bejönnek ha játékból meg lenne bilincselve, öt meg kifejezetten taszítja..
Ti ezeket hogyan szoktatok megbeszélni?
Az az igazság hogy nekem is vannak nagy igényeim. De nem biztos hogy meg is érdemlem ezeket a célokat. Mázlim lehet. De nekem legalább szép a szemem, a 16/4,5-ös farkam egy jó méret és egész jó vagyok az ágyban is, ezen kívül eléggé egyedi a felfogásom, jó a fogalmazókészségem és sok tekintetben értelmes is vagyok és sokszor vagyok vicces is ami két utóbbit kifejezetten szeretnek a nők. Bár nem vagyok Brad Pitt de azért vannak alapjaim. Neked mi ilyened van a kis pöc$öd mellé? Csakmert nekem se jutott szűk punci és eddig csak egy nőnek volt olyan szűk és finom puncija végig amire azt lehet mondani hogy isteni, de jópár csajnak, mire én jönnék már teljesen tág a puncija a sok elélvezéstől és olyan mintha befőttes üvegbe lógatnám. Így hiába gyönyörű a nő nőies teste, hiába imádnivaló a feneke, melle, háta, bőre, puncija stb, ha a farkamnak nincs meg a stimuláció.
Vannak amikre nem lehet rákérdezni. Rá lehet kérdezni arra h mivel védekezik, hogy a szőröset vagy a csupaszt szereti-e, hogy alul vagy felül szeret-e lenni stb. de az h mennyire tág azt szerintem még ilyenkor sem lehet. Az meg a másik hogy erre nem is biztos h tudnak választ adni. Sőt szerintem a nőnek fogalma sincs róla hogy ő most akkor mennyire tág vagy szűk.
A bilincset is meg lehet beszélni.
Kis farokra pedig van Bathmate pénisz pumpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!