Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mással is volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt már ilyen ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy nővel, minden jól alakul, de valami fura dolog történt közben. Nem tudom leírni rendesen, úgy éreztem mintha nem létezne.

Mármint nem úgy értem, hogy hihetetlen számomra, hogy jól alakul minden egy kedves, szép nővel, hanem mintha eltűnt volna belőle valami. Amikor valaki a közelemben van és látom érzem a jelenlétét, gondolom ezt más is szokta érezni. Nem tudom leírni milyen érzés, mert teljesen alapnak veszem én is, hogy létezik az adott személy.

De ez most megszűnt és erős szorongást váltott ki belőlem, mert nem értettem mi van velem.

Negyedszerre randiztam vele, emlékszem is rá, de olyan érzés, mintha csak kitalálnám.

Nem tudom mit csináljak, elrontani sem akarom, olyan jól alakul minden. De amikor pl mellettem sétál és perifériábol látom néha olyan, mintha ott se lenne :O

És az is fura ahogy emlékszem rá, mindenre emlékszem, amit csináltunk, el tudom mondani kb milyen magas, milyen testalkata van, milyen a hangja, illata, de nem emlékszem az arcára. Pedig gyönyörű arca van, ezt tudom, de nem tudom felidézni egyáltalán.

Először a harmadik randin vettem észre, hogy valami nem stimmel, mert egy étteremben voltunk, elmentem vécére és amikor visszajöttem alig ismertem fel, mintha sosem láttam volna még, de mégis hasonló volt, mintha helyet cserélt volna egy ikertestvérrel.

Azt hiszem nem akarok vele többet találkozni. Olyan érzésem van, mintha akarna valamit, valami gonosz dolgot, de közben nem létezik és tudom, hogy ez ellentmondás, de nem tudom kiverni a fejemből.

Most is rám írt messengeren, nem tudom miért csinálja ezt velem.

2019. okt. 14. 10:29
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kezeltesd magad.
2019. okt. 14. 10:31
 2/50 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2019. okt. 14. 10:32
 3/50 anonim ***** válasza:
88%

Lehet,hogy csak a történet lekommunikálásáról van szó, de én se értem,hogy ez hogy is lehetséges amiről írsz.

Lehet,hogy nem a nővel van baj hanem Veled inkább?

2019. okt. 14. 10:40
 4/50 A kérdező kommentje:

És azt hogy döntsem el, hogy vele nem stimmel valami vagy velem?

Lehet, hogy direkt csinálja.

2019. okt. 14. 10:41
 5/50 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te valami durva mentális betegségben szenvedsz. Én a helyedben azonnal elmennék ezzel egy szakemberhez.
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
ugy hogy valami psziches gondod van. nem normalis ahogy gondolkodsz es ha eltorzultan latod a valosagot.
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld be a profilját, hogy tudjuk létezik-e. Mert ennek ilyen kitalált szaga van.
2019. okt. 14. 10:45
 8/50 A kérdező kommentje:

De nincsen semmilyen pszichés gondom.

A családban rendben van mindenki, szüleimmel, testvéreimmel jó a kapcsolatom, vannak barátaim, van munkám, amit szeretek csinálni, az egyetem is a végén jár már. Nem vet fel a pénz, de nélkülöznöm sem kell. Teljesen kiegyensúlyozott vagyok, semmi okom arra, hogy pszichés gondom legyen.

2019. okt. 14. 10:48
 9/50 A kérdező kommentje:
Nem fogom ide belinkelni senki fb profilját. Nem tudom jogilag rendben lenne-e, de etikusnak semmiképp sem értem.
2019. okt. 14. 10:49
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

nem kell ra ok. az egyik baratnom egy extrovertalt vicces lany sok barattal, egyetemmel.... aztan bipolaritas eluralkodott rajta, mindenfele istenes vizioi lettek...

nem normalis dolog ha azt kepzeled valakirol hogy nem letezik. ilyen egyszeruen nincs vagod? meg hogy nem emlekszel az arcara. menj el szakemberhez mert ami veled tortenik az furcsa es valami oka van.

2019. okt. 14. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!