Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt már ilyen ismerkedéskor?
Találkozgatok egy nővel, minden jól alakul, de valami fura dolog történt közben. Nem tudom leírni rendesen, úgy éreztem mintha nem létezne.
Mármint nem úgy értem, hogy hihetetlen számomra, hogy jól alakul minden egy kedves, szép nővel, hanem mintha eltűnt volna belőle valami. Amikor valaki a közelemben van és látom érzem a jelenlétét, gondolom ezt más is szokta érezni. Nem tudom leírni milyen érzés, mert teljesen alapnak veszem én is, hogy létezik az adott személy.
De ez most megszűnt és erős szorongást váltott ki belőlem, mert nem értettem mi van velem.
Negyedszerre randiztam vele, emlékszem is rá, de olyan érzés, mintha csak kitalálnám.
Nem tudom mit csináljak, elrontani sem akarom, olyan jól alakul minden. De amikor pl mellettem sétál és perifériábol látom néha olyan, mintha ott se lenne :O
És az is fura ahogy emlékszem rá, mindenre emlékszem, amit csináltunk, el tudom mondani kb milyen magas, milyen testalkata van, milyen a hangja, illata, de nem emlékszem az arcára. Pedig gyönyörű arca van, ezt tudom, de nem tudom felidézni egyáltalán.
Először a harmadik randin vettem észre, hogy valami nem stimmel, mert egy étteremben voltunk, elmentem vécére és amikor visszajöttem alig ismertem fel, mintha sosem láttam volna még, de mégis hasonló volt, mintha helyet cserélt volna egy ikertestvérrel.
Azt hiszem nem akarok vele többet találkozni. Olyan érzésem van, mintha akarna valamit, valami gonosz dolgot, de közben nem létezik és tudom, hogy ez ellentmondás, de nem tudom kiverni a fejemből.
Most is rám írt messengeren, nem tudom miért csinálja ezt velem.
Szerintem:
1. Kamu
vagy
2. A kerdezo szemelyisegzavaros.
Nem tudom. Szerintem nem kamuzok. Mármint igazat mondok!
Személyiség zavaros sem vagyok. OCD-m van de nem vagyok bolond.
Nem tudom ezt a lapot elhinni. Valaki megmondaná ez mit jelent? Megad vki egy email címet privátban, akkor küldök át fényképen részletet mi áll rajta, hátha az segít a dolgon. Lehet tényleg a barátnőm? :O
Esküszöm nem értem mi van velem. :(
Nem trollkodok! Nem tudom mit csináljak.
Most akkor kamuzok? Ezt hogy lehet megállapítani? Légyszi segítsetek :(
Szerintem nem kamuzok, de most nem vagyok benne teljesen biztos.
Lehet hogy csak elképzelem az egészet?
Olyan picit mintha én sem léteznék.
Na mi lett a vége??
A csaj elment az ajtód elöl?
Az ajtóban váró "csaj" vagyok - a kérdező párja 8éve.
Mindenki nyugodjon meg, a párom nem őrült, a kérdés nem trollkodás! Már a napokban feltűnt, hogy picit zavartan viselkedik, de ma reggel a telefonban tűnt csak fel, hogy mennyire súlyos az állapota. Pszichózisa és paranoid tévképzetei vannak sajnos. Szerencsére délután sikerült meggyőznöm róla, hogy nem akarok ártani és sikerült elvinnem orvoshoz.
Szinte azonnal risperidont és klonazepámot kapott, amint beértünk a kórházba. Kapott egy ágyat a folyosón, most is alszik.
Nemrég megjött a délutáni vérvétel eredménye és kapott infúzióban valamit.
Nem derült még ki, hogy a továbbiakban mi lesz, mert az osztály teljesen tele van, zárt osztályra tudnák csak felvenni, de nem ön és közveszélyes szóval ez nem indokolt.
Valószínűleg még egy ideig itt leszünk, gondolom arra várnak, hogy reagál a gyógyszerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!