Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mással is volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt már ilyen ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy nővel, minden jól alakul, de valami fura dolog történt közben. Nem tudom leírni rendesen, úgy éreztem mintha nem létezne.

Mármint nem úgy értem, hogy hihetetlen számomra, hogy jól alakul minden egy kedves, szép nővel, hanem mintha eltűnt volna belőle valami. Amikor valaki a közelemben van és látom érzem a jelenlétét, gondolom ezt más is szokta érezni. Nem tudom leírni milyen érzés, mert teljesen alapnak veszem én is, hogy létezik az adott személy.

De ez most megszűnt és erős szorongást váltott ki belőlem, mert nem értettem mi van velem.

Negyedszerre randiztam vele, emlékszem is rá, de olyan érzés, mintha csak kitalálnám.

Nem tudom mit csináljak, elrontani sem akarom, olyan jól alakul minden. De amikor pl mellettem sétál és perifériábol látom néha olyan, mintha ott se lenne :O

És az is fura ahogy emlékszem rá, mindenre emlékszem, amit csináltunk, el tudom mondani kb milyen magas, milyen testalkata van, milyen a hangja, illata, de nem emlékszem az arcára. Pedig gyönyörű arca van, ezt tudom, de nem tudom felidézni egyáltalán.

Először a harmadik randin vettem észre, hogy valami nem stimmel, mert egy étteremben voltunk, elmentem vécére és amikor visszajöttem alig ismertem fel, mintha sosem láttam volna még, de mégis hasonló volt, mintha helyet cserélt volna egy ikertestvérrel.

Azt hiszem nem akarok vele többet találkozni. Olyan érzésem van, mintha akarna valamit, valami gonosz dolgot, de közben nem létezik és tudom, hogy ez ellentmondás, de nem tudom kiverni a fejemből.

Most is rám írt messengeren, nem tudom miért csinálja ezt velem.

2019. okt. 14. 10:29
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Ez az egész az én hibám :'(

Nem csinált semmi rosszat, csak az utóbbi időben megváltozott és én erőltettem, hogy tartsunk szünetet. Észre kellett volna vennem, mi jár a buksijában és nem összeveszni vele :((

Nemrég kezdtünk újra találkozgatni. Nem bírom nélküle, azt hittem pár napja még, hogy minden kezd jól alakulni.

Nem akartam, hogy ez legyen. Nem szabadott volna vele hülyeségeken összevesznem. :(

2019. okt. 14. 23:12
 42/50 anonim ***** válasza:
94%
Még valaki nem akar bekapcsolódni a családból?
2019. okt. 14. 23:35
 43/50 anonim ***** válasza:
94%

Le is mentettem ezt a kerdest, megy egy kulon mappaba, ahol az ordenare baromsagokat tarolom a GYIK-rol, hogy egy nap majd jokat tudjak nevetni rajta!

Persze..a Kerdezo bekattan, valakivel kommunikal ajton keresztul, kozben pedig lazan irkal a GYIK-re.

2019. okt. 15. 09:05
 44/50 A kérdező kommentje:

Nem valakivel kommunikált, hanem velem (aki kvázi 8éve a párja vagyok, mert nem szakítottunk, csak szünetet tartottunk).

Sajnos nem tud írni, nincs jelenleg olyan állapotban, nálam van most a telefonja.

Nem tudom mi a szórakoztató egy beteg emberen, de ahogy érzed.

Hajnalban magához tért, de nem engedték haza, mert az eddigieknél is zavartabban viselkedett, nem ismert fel, nem tudta hol van és azt sem hogy került oda..

Pszichiátrián telt ház van a kórházban ezért neurológia osztályon tartották bent.

A vérképe nem lett nagyon rossz, de sajnos nem is teljesen jó, ezért azt mondta az orvos, hogy további vizsgálatok kellenek. Ma délután MR-re van kiírva. Cisztára gyanakodnak.

Remélem jól szorakozol :(

2019. okt. 15. 09:49
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes modon van ismerosom ott. Telthaz a francokat!
2019. okt. 15. 09:56
 46/50 A kérdező kommentje:

Gondolom nem lenne az, nem mondták volna.

Ismerősöd gondolom másik kórházban van.

Viszont ha ilyen jól informált vagy, meg tudnád mondani, hogy mire lehet számítani?

Utoljára amikor gond volt zárt osztályon helyezték el, nem végig ott volt, de összesen egy hónapig muszáj volt bent feküdnie, a végén nyílt osztályon. Saját felelősségre sem engedték haza. Valamilyen bírói szemle vagy mi volt az elején. Meg egy hónap után is és csak utána engedték ki. Pedig akkor sem okozott kárt senkiben sem, magában sem.

Ha most neurologiára került be, akkor ilyen most nem lesz, ugye?

2019. okt. 15. 13:04
 47/50 A kérdező kommentje:

És nem értem miért vagytok ilyenek.

Nyilvánvalóan mentális betegség kategória a kérdés és nem ide való.

De ettől még nem bolond, nem rossz ember és valós komoly gondjaink vannak. :(

Nem tehet róla, hogy kórházba került, arról sem tehet, hogy zavart volt.

Nem értem miért kell Jokerezni, meg kinevetni. :(

Nagyon nem könnyű! Piszkálodás nélkül sem az. A telefonja sem véletlenül van nálam. Legutóbb nem fórumon, hanem Facebookon irogatott hülyeségeket, amiket utána törölnöm kellett.

Ezzel nem tudok mit csinálni, innen törölni sem tudom, más kategóriába sem tudom tenni.

Ha komolyan ez irritál titeket, akkor jelentsétek a kérdést, hogy rossz helyre lett írva vagy akármi. Csak légyszi ne szemétkedjetek :(

2019. okt. 15. 13:17
 48/50 anonim válasza:
Hagyd szegényt normális férfit érdemel
2019. okt. 15. 14:20
 49/50 anonim ***** válasza:

Mig a baratod a folyoson fekudt, almaban megsugta neked, hogy kiirt ide a GYIK-re egy kerdest, amit meg kellene magyarazni.

Meselj meg...

2019. okt. 15. 14:31
 50/50 anonim ***** válasza:

Több sebbő vérzik a story.

Ha nekem van egy beteg pàrom, aki nem ismer meg ès furán viselkedik, ès meglàtom hogy ide kiírt egy kérdést is ezzel kapcsolatban, akkor nem fogok ide írni hogy épp hogy áll a helyzet....

Minnél hamarabb töröltetném a kérdést. Nem hogy meg leírjam hogy éppen milye viszket és hol fekszik ...

2019. nov. 1. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!