Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedéskor hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hogyan lehet tapintatosan kipuhatolni, hogy egy nő milyen tág?

Figyelt kérdés

Szerintem ez elég fontos. Nyilván nem vagyok taplo, hogy élből rákérdezzek, de ha komoly kapcsolatot keresek, akkor mindig egy hónapot várjak rá?

Elég kicsi péniszem van, és van olyan nő, akivel emiatt nem túl jó a szex.

Én ezt nem tartom égőnek, ha valakivel nem illünk össze szexuálisan.

Illetve vannak nem átlagos szexuális igényeim. Ezt hogy hozzam fel, hogy ne úgy tűnjön, hogy a szexre hajtok?

Nekem komoly kapcsolat kéne, de jó lenne, ha szexuális téren sem pl 3honap múlva derülne ki, hogy pl nekem bejönnek ha játékból meg lenne bilincselve, öt meg kifejezetten taszítja..

Ti ezeket hogyan szoktatok megbeszélni?

2019. nov. 8. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudod megbeszélni, ezt ki kell próbálni. ne húzd sokáig a szexet.
2019. nov. 8. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Akármennyire fontos, nem hiszem,hogy az ismerkedésnél ezzel elő kellene jönnöd.Kivéve akkor ha nagyon nyílt a lány és Ő maga is tereli a szót a szexre.

Nagyon óvatosan esetleg többedik randin felhozhatod ezt a témát, de nem tudom mennyire tudod ezt körbekeríteni és nem nyíltan rákérdezni. Inkább azt tudod kideríteni hogy mennyire szabad gondolkodású a szexben, de a méretet inkább hagyd.

Manapság nem hinném,hogy hónapoknak kell eltelni két felnőtt ember között,hogy eljussanak a szexig. Valahol már ez is az ismerkedés része azt követően ha érzelmileg alakulhat belőle komolyabb kapcsolat.

2019. nov. 8. 11:14
 3/11 anonim válasza:
100%
Atya ég 🙄🙄🙄🙄
2019. nov. 8. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Ez jooo !!

"Kicsi a péniszem , de nem a szexre hajtok" azt irod !

Akkor nem mindegy ki milyen tág ?

Mondjuk ha börtönben probalod ki ott van bilincs is és stb :)

2019. nov. 8. 11:19
 5/11 A kérdező kommentje:
#4, ha komoly kapcsolatot keresek, akkor nem vágyhatok olyan nőre, akivel a komoly kapcsolatban a szex is egy hullámhosszon van?
2019. nov. 8. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De, csak olyanra érdemes várnod, amit 5-ösben írsz.
2019. nov. 8. 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es írja, sehogy... ahogy mondani szokták puding próbája az evés. S ne aggódj, nyújts olyat a lánynak, hogy ne a péniszed mérete legyen a legfontosabb neki - egy hosszú távú kapcsolatban amúgy sem az a legfontosabb szempont.
2019. nov. 8. 12:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar a kicsi pémiszem :D

Sosem zavart. Sosem érdekelte a nőket sem. Alkalmi kapcsolatoknál sem. Nem ezen múlik, hogy egy nő el tud-e menni,vagy sem.

Szerintem abban sincs semmi szégyen, ha vannak emberek akik szexuálisan nem illenek össze. Nem 16 évesek vagyunk..

2019. nov. 8. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Még ha rá is kérdeznél, hiába mondana bármit, azt érezni kell, hogy passzoltok-e.

Nálam egyszerű a kérdés, hogy én mennyire vagyok szűk, nem is kapnám fel a vizet :)

De sajnos sokan nem ilyen típusok.

2019. nov. 8. 13:06
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 és a bilincselés téma sem tabu nálad? :D
2019. nov. 8. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!