Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el hogy a párom is kezdeményezzen?
Jó ha havi 2x itt alszik nálam, de akkor is az az 1 szex azért van mert én kezdeményezek. Vagyis próbálok, de még szexi fehérneműben is lelök magáról, elfordul, elveszi onnan a kezem, stb.
19L
Nem hiszem hogy a szakítás lenne a megoldás. Pont ezért nem tartanak sokáig a kapcsolatok mert az első az hogy "hagyd ott". Különben se akkora probléma ez hogy emiatt el kellene hagyni a másikat.
Csak szimplán ez olyan mint másnak hogy jól esne néha egy szál virág. Nekem is csak jól esne néha ha ő kezdeményezne. De ha nincs rá megoldás akkor hát nem, nem dől össze a világ.
Cseréld le!
Ha nem kezdeményez az már baj!
Szép és nemes, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá. Úgy látom, végtelenül szereted. Bizonyára megvan ennek is oka. OK!
Ámde, mivelhogy Te mégsem vagy teljesen megelégedve azzal amit nyújt neked, egy meghitt órában beszéljed meg vele, hogy mi az, ami bántja, mi az, ami passzívvá teszi. Mondd neki, hogy nem kérdőre akarod vonni és nem követelőző akarsz lenni, hanem csupán kettőtök viszonyát szeretnéd rendezni, hogy mindkettőtöknek a legjobb legyen a közös élet.
Győzzed meg őt arról, hogy nem sürgeted őt, de szeretnéd, ha elmondaná mindazt, ami a szívét nyomja, ami bántja, mert ilyen fiatalon ez az absztinencia eléggé szokatlan.
Szerintem mindenképp pszichológushoz kellene mennie és előtte őszintén szégyenkezés nélkül elmondani a problémáját.
Nem cseréled le.... Annyira édes vagy! :) Kapsz egy virtuális puszit az arcodra mert ez nagyon tetszik. :)
Ellenben: Tényleg a segítő szándék vezet és hidd el nekem!: Amikor azt írod hogy "de még szexi fehérneműben is lelök magáról, elfordul, elveszi onnan a kezem, stb" az annak a jele hogy minden totál el van cseszve! Egy 19 éves csajt szexi fehérneműben lelökni magunkról amikor csak havi 2x látjuk és Ő akar kezdeményezni?!?!? Te nem olvasod amit leírsz? Ez nem az a "vannak problámák" eset hanem a "rohadtul el van csesződve" eset.
Nem kell folyton szexelni? Persze ez igaz lehetne amikor 1-2-3 naponta legalább szexeltek vagy pettingeltek. De havi 2x az már neki sok?! Ez rohadt nagy kamu! Főleg ha csak te kezdeményezel. Már ez az egyoldalú kezdeményezés is egy nagyon nagy intő jel.
Tényleg nagyon szomorúnak tartom és együttérzek veled de ez qurvára halott ügynek hangzik. :(
Ha én havi 2x mennék egy fiatal lányhoz az biztos hogy amíg nála lennék csak inni mehetne ki két menet között...
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!