Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érhetném ezt el?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném ezt el? Lehetetlen vágy marad?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy 19 éves vagyok. Nagyon nagy a szexuális étvágyam,egy sráccal voltam csak.Vannak dolgok amiket kipróbálnék,de van egy ami már-már csillapíthatatlan: izgulok az egyenruhára.. azon belül inkább a katonai,kommandós ruhákra. Meglátok egy képet a neten,és azonnal végem van... Egyszerűen már megőrjít,nem tudom hogy hogyan élhetném meg ezt a fantáziámat,mert ilyenek nem járkálnak csak úgy az utcán.
2019. okt. 9. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt betámad a helyi 40es kommandós hadosztály
2019. okt. 9. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés???
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán megélheted ezt a vágyadat. Mondd a pasinak h öltözzön be katonának
 4/10 A kérdező kommentje:
Már jött is üzenet :D
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez a legkönnyebben teljesíthető vágy, járjál le laktanya melletti kocsmákba.

20 éve amikor sorkatona voltam sok nimfomániás közepes csaj járt laktanyánk melletti kocsmába. Sokszor bevitték ezeket a csajokat, aztán egy-egy ilyen csajt tucatnyian is megdugtak. Nem volt egyébként a csajoknak ez egészségügyi kockázat, mert a katonák kimenőre lefürödtek, de még esti takarodóra is, csajokat gumiban tolták. Igen megvolt a kommandós ruha is (87-es mintájú ejtőernyős ruházat).

2019. okt. 9. 18:53
 6/10 October15 ***** válasza:
100%

Persze hogy jött üzenet a honvédség komolyan veszi a haza szolgálatát! :D

Amúgy ha van pasid / partnered akkor miért nem szereztek vmi egyenruhát és hajrá? :D

2019. okt. 9. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A vágyad könnyen teljesíthető:

1) Kérd meg a pasidat öltözzen be.

2) Menj olyan helyre, ahol rendőrök, katonák, bv-sek, tűzoltók buliznak (hidd el nagyon tudnak élni :)

3) Keress célirányosan ilyen partnert neten vagy akárhol.

2019. okt. 9. 19:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7-es válaszoló,rég nevettem ilyen jót :D
2019. okt. 9. 19:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Elsősorban a kommandós meg katonai ruhásokért veszek meg,tűzoltók meg rendőrök annyira nem hoznak lázba :D
2019. okt. 9. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor egy neked való klip:

[link]

(Celma Ribas - Comando , ágytornához is jó zene)

2019. okt. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!