Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érhetném el hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el hogy a párom is kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Jó ha havi 2x itt alszik nálam, de akkor is az az 1 szex azért van mert én kezdeményezek. Vagyis próbálok, de még szexi fehérneműben is lelök magáról, elfordul, elveszi onnan a kezem, stb.

19L

2019. nov. 1. 18:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Keress mást
2019. nov. 1. 18:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Őt szeretem, szóval nem fogok mást keresni.
2019. nov. 1. 18:55
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Pff. Keress másik pasit. Hihetetlen, hogy szinte minden pasi imádná, ha a barátnője még szexi fehérneműt a kedvéért és az ilyen töketleneknek van ilyen csaja.
2019. nov. 1. 18:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
...egyébként érd el úgy, hogy ne kezdeményezz egyáltalán.
2019. nov. 1. 18:56
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem fogok mást keresni.

4-es, gondolod akkor hogy előbb utóbb ő is lépne? Nem lenne az hogy eltávolodna tőlem?

2019. nov. 1. 18:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt meg kell vele beszélned. Nem vonzódik inkább a saját neméhez, semmint a másik nemhez?

Ha problémája van és nem mondja el, javasold neki a pszichológust. Ha semmi sem használ, ne tépelődj vele. Ha nem hajlandó veled együttműködni sem az ágyban, sem beszéddel - hagyd ott.

2019. nov. 1. 19:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a szex es a szexualis vonzalom az egyik alappillere a kapcsolatoknak ezert elobb utobb ki fogod dobni ha nem valtozik.

Mindenkinek vannak igenyei es ha az nincs kielegitve legyen szo barmirol, akkor az ember tovabb lep .

Majd ha eltunik az “ot szeretem csak” rozsaszinu kod akkor fogod dobni :) csak ne huzd vele a sajat idod

2019. nov. 1. 19:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#3,4-es vagyok. Ha nem kezdeményezne, hanem annyiban hagyná, akkor az azt jelenti, hogy máris eltávolodott tőled. Illetve hát sajnos már most el van távolodva tőled, ha ennyire elutasító a szexszel. Szóval sokat nem veszíthetsz. Ha elkezdi zavarni, hogy nem kezdeményezel és ő kezd kezdeményezni, akkor még van esélye a kapcsolatnak. Sajnos ez a fájdalmas igazság.
2019. nov. 1. 19:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

...mondjuk egy valamire még fogható, hogy nem kezdeményez és ez az, hogy esetleg van valami nagy probléma nyomasztja (és ez vagy veled összefüggő, vagy mással)

...de ellentmond ennek az, hogy azt veszem ki a szavaidból, hogy már jó ideje ez megy.

2019. nov. 1. 19:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem fogom kidobni, 5 éve együtt vagyunk, és nekem sincsenek igazán szexuális igényeim, elég lenne nekem havi 2 szex is, csak kezdeményezzen ő is.
2019. nov. 1. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!