Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Fiúk! Hogyan èrhetnèm el hogy intim képet kèrjen tőlem egy làny?
Figyelt kérdés
Haverlànyról van szó, szìvesen küldenèk neki de azt szeretnèm hogy ő kèrje. Hogy kelthetnèm fel a kìvàncsiságàt? Mit ìrjak neki?2019. okt. 21. 08:39
1/10 anonim válasza:
Külldj a meztelen felső testedről, meg gatyás képet, aztán lehet elfogja a kiváncsiság és kér olyat is.
2/10 anonim válasza:
Undorító farokmutogató akarsz lenni? Ezzel csak elriasztod a lányokat,de ezt ti pasik nem értitek...
3/10 anonim válasza:
Na még egy faszmutogatós exhibicionista.
4/10 anonim válasza:
Nem érdekel senkit a retkes farkad hülyegyerek! Ha meg küldesz neki és közszemlére teszi,kinevettet,utálni fogod őt.
5/10 anonim válasza:
"Bocsi véletlen volt" 😅
Egyébként, ha tényleg jóban vagytok mondd, hogy nem tudod tetszhet e a lányoknak a farkad és hátha felhozza, hogy véleményezi.
6/10 anonim válasza:
Az elmúlt 1 évben kb. 20 lánnyal feküdtem le előzetes netes ismerkedés után. Egy lány kért tőlem egyszer viccből. Fogd fel, hogy ez a lányoknak nem vonzó, nemhogy kérni, de még kapni sem akarnak ilyet. Előbb fog küldeni mint tőled kérni.
7/10 anonim válasza:
Max olyantól kérek akivel együtt vagyok és élőben is láttam már. Igaza van az előttem válaszolónak, inkább küldünk mint kérünk.
8/10 anonim válasza:
Miért azt akarod elérni, hogy képet kérjen róla? Miért nem azt, hogy élőben ki akarja próbálni? Vagy azt gondolod egyikből jön a másik? A nők nem vizuális típusok, hamarabb küldenek magukról, mint kérnének. És nem azért akar majd lefeküdni veled mert képek küldtél a farkadról, sőt. Lehet az ellenkező hatást váltod ki.
9/10 anonim válasza:
Ha "havercsaj" akit ismersz élőben akkor sehogy, inkább érd el, hogy élőben akarja látni - és nem csak látni. Ha meg nem ismered akkor ugyanígy, a nettó farokkép nem fogja érdekelni, a nőknek nem a farok kell hanem a férfi akin a farok van.
10/10 anonim válasza:
1. "gatyás képet ".
Vonal kódos ne legyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!