Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Kiábrándító az olyan lány aki szereti a soft bdsm-et? (fenekelés, kikötözés, alázós szex stb) L
Tudom h vannak olyan pasik akiknek nem jönek be az ilyen csajok.
Ez tényleg nagy gond?
Lehet h titkolnom kellene azok előtt akikkel majd ismerkedem?
A "soft" változat simán belefér a normál szexuális játékok közé! Szóval engem nem zavarna. A legtöbb ilyen nem érdekel de ha a csaj azt akarná hogy fenekeljem el vagy kötözzem ki megtenném. Biztos abban is találnék valamit ami kicsit érdekes élvezetes vagy szép még ha nem is az egész maga.
32F
Tényleg olyat keress, aki ténylegesen vevő is ezekre.
Nekem is hasonló vágyaim lennének, de néha a pasik szája is nagyobb, mint kéne.
Aztán most itt vagyok egy monoton, unalmas szexuális élettel megáldva, mert másra számítottam előzetes elmondások alapján.
Légy egyenes ezt a témát illetően, mert az kicsinál, ha megjatszod magad. A szex két emberről szól, neked is meg kell kapnod a magad részét.
Engem is izgat a fojtogatás, lefogás, leköpés, talán egy kis kényszer orál.
Ez még a soft-hoz tartozik?
Nyilván velem csinálná ezt a férfi. Én nem szoktam dominálni szex közben. Sub vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!