Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Kiábrándító az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Kiábrándító az olyan lány aki szereti a soft bdsm-et? (fenekelés, kikötözés, alázós szex stb) L

Figyelt kérdés

Tudom h vannak olyan pasik akiknek nem jönek be az ilyen csajok.

Ez tényleg nagy gond?

Lehet h titkolnom kellene azok előtt akikkel majd ismerkedem?

2019. okt. 26. 22:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
#10es jól mondja,olyat válassz aki ezt szereti kapni-adni. a könnyebb része nekem is bejön 27/f
2019. okt. 26. 23:07
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Háát, én már csináltam hasonlót, és igazából megsajnálom a lányt. Kivéve ha csak megszorítom, azt én annyira amúgy sem veszem észre. A fenék-combok-mellek háromszög bármelyikét foghatom meg véletlen olyan erősen hogy nyomot hagyjon. No meg a harapás, az még nekem is jó. De a többi olyan hogy megteszem ha kell, de a nő örömére nem a sajátoméra.
2019. okt. 26. 23:18
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne titkold el2! A szex nagyon fontos az életben, egy kapcsolatban méginkább! Ne szorítsd saját magad korlátok közé! Olyan partnert válassz, akivel minden vágyad kiélheted és önfeledten élvezheted a szexet!
2019. okt. 26. 23:35
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
A #13-as írja jól. Miért akarnád titkolni??? Most arra vágysz, hogy megéld, vagy egy tugyimutyi balfékre akivel különbözik a szexualitásotok? Kezd inkább olyan férfiakkal akik nyitottak vagy rá vagy éppen saját maguktól visznek el ebbe az irányba.
2019. okt. 27. 00:53
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

A "soft" változat simán belefér a normál szexuális játékok közé! Szóval engem nem zavarna. A legtöbb ilyen nem érdekel de ha a csaj azt akarná hogy fenekeljem el vagy kötözzem ki megtenném. Biztos abban is találnék valamit ami kicsit érdekes élvezetes vagy szép még ha nem is az egész maga.

32F

2019. okt. 27. 02:22
 16/37 anonim válasza:
100%

Tényleg olyat keress, aki ténylegesen vevő is ezekre.

Nekem is hasonló vágyaim lennének, de néha a pasik szája is nagyobb, mint kéne.

Aztán most itt vagyok egy monoton, unalmas szexuális élettel megáldva, mert másra számítottam előzetes elmondások alapján.

Légy egyenes ezt a témát illetően, mert az kicsinál, ha megjatszod magad. A szex két emberről szól, neked is meg kell kapnod a magad részét.

2019. okt. 27. 07:04
 17/37 anonim ***** válasza:
27%
Ha engem alázna, az rendben lenne.
2019. okt. 27. 07:11
 18/37 A kérdező kommentje:

Engem is izgat a fojtogatás, lefogás, leköpés, talán egy kis kényszer orál.

Ez még a soft-hoz tartozik?

Nyilván velem csinálná ezt a férfi. Én nem szoktam dominálni szex közben. Sub vagyok.

2019. okt. 27. 07:34
 19/37 anonim ***** válasza:
70%
Ha veled kellene csinálni akkor tetszene! F.
2019. okt. 27. 09:14
 20/37 anonim ***** válasza:
70%
imádok fojtogatni,kényszerszopatni,stb,szóval nagyonis bejön.f
2019. okt. 27. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!