Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány/nő, aki ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány/nő, aki ezt szereti?

Figyelt kérdés

Kikötözés, fenekelés, jó kemény dugással párosítva, esetleg egy kis megerőszakolós játék, netán fojtogatás (nyilván nem valódi, hanem csak úgy felpiszkálásképp), meg efféle dolgok, majd a végén punciba/popóba élvezés. Más szóval van olyan nő, aki szereti ha keményen uralkodnak fölötte az ágyban és élvezi, ha az ura "tulajdona" lehet, de közben esetleg kényeztetéssel együtt kapja a "büntetést"?

Szerintem ez kicsit... beteg dolog, de valamiért nagyon izgat. És nem, nem láttam a szürke 50 árnyalatát. El tudnék képzelni romantikus szeretkezést, de azt hiszem a valódi, nem visszafogott természetem ezt kívánja igazán...

24/F

2015. szept. 6. 22:25
1 2
 1/12 LePeDő ***** válasza:
Ha megfelelő az arány a keménység és a gyengédség közt akkor jöhetne, meg persze attól is függ mennyire figyelmes és megbízható a pasi, hogy rá merje az ember bízni magát... De nincs is ennél jobb :D
2015. szept. 6. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
szerintem valahol minden nő szereti :)
2015. szept. 6. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Van, és ha nem valódi erőszakról van szó, hanem mindkét fél kölcsönös beleegyezésén alapuló játékról (ellentétben azzal, amit a szürke50 mutat), akkor egyáltalán nem beteg dolog, hanem izgalmas szexuális preferencia.

(az esetleges félreértések elkerülése végett: 28/F/Dom)

2015. szept. 6. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szeretem.

De a páromnak tudnia kell hol a határ, ameddig még elmehet!

Szóval szeretem az ilyen szexuális dolgokat, a fojtogatás kivételével. De a gyengéd szeretkezés épp úgy fontos!!

2015. szept. 6. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt ezek közül, amiket próbáltam, és a többit is kipróbálnám, persze nem túlzásba esve.

Egyébként sok lány, nő szereti, élvezi ezeket, csak nem beszélnek róla akárkinek.

2015. szept. 6. 22:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat. Hát úgy tapasztaltam beszélgetések alapján, hogy sokakat megriaszt. Nyilván az ember bizonyos határok közt csinálná. Nekem minden vágyam, hogy ezeket megéljem valakivel, mivel dom beállítottságú vagyok.
2015. szept. 6. 23:23
 7/12 anonim ***** válasza:
En errre vagyom :) de nagyon :) az a baj hogy fiatal vagyok es nehez ilyen igenyekkel part/szexkapcsolatot talalni
2015. szept. 6. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Jól írták. Alapvetően minden nő erre vágyik. Hogy a vezető hím a magáévá tegye, uralkodjon rajta, a tulajdonává váljon. Ezért is van az, hogy mindig a nagypofájú, önimádó, kigyúrt idiótával mennek ágyba. A nő nem egy bonyolult élőlény, amit lát azt elhiszi. Valahogy nekik ez a cél, hogy az ő szavukat használjam, ők ettől érzik magukat nőnek.:DD
2015. szept. 6. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Szeretem, de csak az ágyban. Életben jobban szeretek én irányítani :) Barátkozz a bdsm-mel és "szabályaival", ha találsz egy szub lányt tudd is használni :)

21/l/szub

2015. szept. 7. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Én szeretem, teljesen fel tud tüzelni. Persze nem olyan betegesen csináljuk, fojtogatás maradandó sérülés nincs, párom figyel rám ha valami fájna akkor abbahagyja. Fenekelés nél azért maradnak nyomok de pár hét és elmúlik. Lehet pár embernek ez beteges, de mi így szeretjük.
2015. szept. 7. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!