Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány/nő, aki ezt szereti?
Kikötözés, fenekelés, jó kemény dugással párosítva, esetleg egy kis megerőszakolós játék, netán fojtogatás (nyilván nem valódi, hanem csak úgy felpiszkálásképp), meg efféle dolgok, majd a végén punciba/popóba élvezés. Más szóval van olyan nő, aki szereti ha keményen uralkodnak fölötte az ágyban és élvezi, ha az ura "tulajdona" lehet, de közben esetleg kényeztetéssel együtt kapja a "büntetést"?
Szerintem ez kicsit... beteg dolog, de valamiért nagyon izgat. És nem, nem láttam a szürke 50 árnyalatát. El tudnék képzelni romantikus szeretkezést, de azt hiszem a valódi, nem visszafogott természetem ezt kívánja igazán...
24/F
Van, és ha nem valódi erőszakról van szó, hanem mindkét fél kölcsönös beleegyezésén alapuló játékról (ellentétben azzal, amit a szürke50 mutat), akkor egyáltalán nem beteg dolog, hanem izgalmas szexuális preferencia.
(az esetleges félreértések elkerülése végett: 28/F/Dom)
Igen, szeretem.
De a páromnak tudnia kell hol a határ, ameddig még elmehet!
Szóval szeretem az ilyen szexuális dolgokat, a fojtogatás kivételével. De a gyengéd szeretkezés épp úgy fontos!!
Volt ezek közül, amiket próbáltam, és a többit is kipróbálnám, persze nem túlzásba esve.
Egyébként sok lány, nő szereti, élvezi ezeket, csak nem beszélnek róla akárkinek.
Szeretem, de csak az ágyban. Életben jobban szeretek én irányítani :) Barátkozz a bdsm-mel és "szabályaival", ha találsz egy szub lányt tudd is használni :)
21/l/szub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!