Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki szereti ha irányitják mélytorok közben?
Figyelt kérdés
Vagyis a pasi dönti el hogy milyen mélyre nyomja stb.2015. aug. 19. 08:24
1/9 A kérdező kommentje:
kort is lehet
2015. aug. 19. 08:24
2/9 anonim válasza:
en szeretem ha iranyitanak. Persze tudja a hatarokat ... H meddig nyomhatja le :)
3/9 anonim válasza:
En minden reggel úgy indítom el a pasimat a munkába, hogy elotte lepippantom. Szeret torkonloni, ami eleinte nagyon hosszúnak tunt, ahogy ráhúzza a fejemet a farkára amikor elmegy. Oklendezek, meg fulladozok is néha, de mostmár hiányozna ha nem tenné :)
4/9 anonim válasza:
Szeretem az túlzás de elviselem.
5/9 anonim válasza:
Én is szeretem ha irányítanak közben. 25
6/9 anonim válasza:
Imádom. Azt is, ha irányít, de azt még jobban, ha szabályosan megdugja a szám.
7/9 anonim válasza:
Én imádom, amikor átadhatom magam a pasinak, és ő adja az ütemet és a mélységet is. :) Nagyon izgató amikor határozottan, de gyengéden dugja meg a számat és a torkomat. :)
Persze ezt fordítva is elvárom, imádom nyalatni a puncim úgy, hogy ő hanyatt fekszik, én meg keményen meglovagolom a száját, miközben egyik kezével ujjazza a popsim. :)
8/9 anonim válasza:
Isteni tud lenni amikor egy lány tövig be tudja venni... de elég ritkán sikerül sajnos és ha kicsit ráhúzom is azért nem szeretném ha öklendezne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!