Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "SZÜRKE. " könyvekhez,...

A "SZÜRKE. " könyvekhez, innen lophatott a nő?

Figyelt kérdés

Belefutottam egy régebbi filmbe, és nekem eléggé az jött le, hogy te jó ég, hát ez a ... Lehet, hogy az író innen nyúlta regény ötletét?

[link]

A cenzúra miatt nem tudok jeleneteket linkelni, de aki megnézi a filmet vagy a Youtube-on részleteket annak világos lesz szerintem.

Szóval innen ered vajon a SZÜRKE 50 ÁRNYALATA trilógia?

2019. jan. 7. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, A Szürke trilógia Alkonyat fanfiction.
2019. jan. 7. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

A titkárnőben beteg a csaj kórházi ápolt. Szerintem inkább a 9 és fél hét könyv változatát újította fel az alkonyattal összemosva.

A 9 és fél hét könyv változata a filmmel ellentétben klasszikus bdsm. És azvalapfelállás is hasonló. Adott a magas társadalmi státuszú pali meg az átlag csaj.

2019. jan. 7. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hivatalosan Alkonyat fanfiction, de attól még lophatott bele bármiből.
2019. jan. 7. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A BDSM és fenekelős témájú filmek készítői vagy írói akaratlanul is átvesznek ötleteket egymás műveiből. Ilyenkor nem szoktak arra törekedni hogy egyik film ne emlékeztessen egy másikra, sőt inkább hasonlítani szoktak egymásra.
2019. jan. 8. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!