Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb férfi tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi tényleg csak az ilyen csajokat akarja megd*gni?

Figyelt kérdés

Akik 14-24 évesek kb, vékonyak, alacsonyak, kismellűek, és cukik.

Mikor ilyen kérdst látok itt, es látom h hány pasinak bejön ez akkor kicsit elszomorodom.

Nekem közepes mellem van, és nem vagyok dagadt, de ezek mellett a tinik mellett kicsit kellemetlenül érzem magam.

22L

2019. okt. 10. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Miért nem tudod emelt fővel tudomásul venni, hogy kezdesz kicsit öreg lenni?
2019. okt. 11. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"És sok pasinak bejövök, csak kicsit bánt ha mindenkinek a fiatal tinik jönnek be, és a 20on évesekre már azt mondják h öregek :o"

Bazz, a kérdésedben azt írod: 14-24 év közötti.

Te a 22 éveddel saját magadnak mondasz ellent, hogy "öregnek" számítasz.

Egyébként az alacsony lányok szerint mindenkinek a magasak kellenek, a magas lányok szerint mindenkinek az alacsonyak. A nagymellűek szerint a kismellűek kellenek a pasiknak, a kismellűek szerint a nagymellűek kellenek. A szőkék szerint a barnák, és fordítva. Én hallottam már vékony lányt is panaszkodni önnön testalkata miatt, mint ahogy babapunci és salátapunci esetén is ugyanazt a sort leírva.

Remélem, már érted.

Nem "A" pasiknak nem tetszel, hanem egy bizonyos pasinak, aki helyetted mást választott. Ilyenkor a konkurensed hozzád képest való eltéréseit keresed, ezekben pedig az okokat véled felfedezni, pedig egyfelől az általad is látható külső tulajdonságok mellett ezer más belső tulajdonság szolgálhat okként a férfinek, miért kerültél vesztes helyre egy általad felállított versenyben (ami versenynek az alanya, a férfi nagy eséllyel nem is tudatosan került ebbe a ráosztott szerepbe), illetve tíz másik pasi áll talán a környezetedben, akiknek kellenél, de nem veszed észre őket, mert ők nem érdekesek számodra.

Ez alapján viszont nem mondhatod, hogy "A" férfiaknak más kell, mint ami te vagy.

Neked kell egy bizonyos, akinek te történetesen nem vagy az esete, több mással pedig nem foglalkozol, akiknek adott esetben nagyon is.

45 kilós, 157 centis, vékony, alacsony, kis mellű, aranyos szerelmem van. 25 éves.

(Ha pedig zavar a súlyod, ne az közízlést akard önmagad képére változtatni, mert az úgysem fog menni, hanem te változz ahhoz - van rá lehetőséged.)

2019. okt. 11. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak,így látatlanban nem tudom, de téged is szívesen...

Szóval ez miatt nem szomorkodj.

21F

2019. okt. 11. 00:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha csak azt panaszolod, hogy nem akar téged senki megd*gni - nos, de, bizonyosan akar valaki, ilyen egyszerű célra mindig találsz majd jelentkezőt, gondolom, ide is érkezett pár privát.
2019. okt. 11. 00:44
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Igen a tinik a jók.
2019. okt. 11. 06:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok felé alkatú és korú lány lehet szép. 16-tól 50-ig, 40 kg-tól 80-ig volt már nő, aki tetszett. Van 45 éves munkatársam, akit bármikor letepernék. :) Te még majdnem tini vagy. Biztos vagyok benne, hogy téged is nap mint nap többen levetkőztetnek a szemükkel.

35f

2019. okt. 11. 06:39
 17/17 anonim ***** válasza:

azért mert ide felraknak egy "cuki lány" képet és erre rámozdul egy csomó kiéhezett szűz pasi, nem jelenti, hogy mások nem tetszenek nekik.

Most szőkeként én sem fogok megsértődni, ha te egy barnára azt mondod, hogy "milyen szuper pasi"

2019. okt. 11. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!