Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy sok férfi szereti a telt/molett/duci, esetleg kövér csajokat. Én még miért nem találkoztam egyel sem? :D
Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 12:43
1/22 anonim válasza:
bejön a husi, de csak abban az esetben, ha meg tudom szeretni
2/22 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akik így (is) szexik, igen. De ezt a konkrét "eset" dönti el :).
3/22 anonim válasza:
Nekem nem egy barátnőm 100 fölött volt súlyban.
4/22 anonim válasza:
Tessék itt vagyok :D Máris invalidáltam a kérdést...amennyiben ez is találkozásnak minősül, ha nem akkor dumáljunk és ha bejössz, talizhatunk ;)
6/22 anonim válasza:
A nagy test mellett fontos a kisugárzás is.:-)
7/22 anonim válasza:
Online én sem találtam soha. Talán mert nem mertem igazán felvállalni magam. De élőben mindig könnyen ment a pasizás. Persze nem is értette soha senki (leginkább a vékony, kismellű csajok nem), mit esznek rajtam.
8/22 anonim válasza:
Mert sokan félreértelmezik ezt az egészet. Persze vannak férfiak, akik kifejezetten a kövér nőkre buknak, de ők viszonylag kevesen vannak.
Nekem pl. sokakkal egyetemben bejönnek a kissé teltebb nők. Rengetegen közülük elég erős szexuális kisugárzással rendelkeznek, így sok férfi figyelmét felkeltik. Kérdés, hogy te rendelkezel-e ezzel a kisugárzással?
9/22 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen duci vagy. Arányos, szóval olyan, mint egy vékony lány, csak nagyobb kiszerelésben :D, vagy aránytalan, plöttyedt, narancsbőrös.
10/22 anonim válasza:
Meg mert egy csomóan, akik azt mondják, hogy szeretik a teltebb nőket, 60kgosakat értenek alatta. Az meg sehol nem telt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!