Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy sok férfi szereti a telt/molett/duci, esetleg kövér csajokat. Én még miért nem találkoztam egyel sem? :D
Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 12:43
21/22 anonim válasza:
Valszeg rossz helyen keresed a pasikat. Én mint sportos és jól szituált férfi, vissza tudom igazolni azokat a hozzászólásokat amelyekben azt mondták hogy a duci nőket is szerethetik jó pasik. Én pl ilyen vagyok. Nem kizárólag a teltebb nőkhöz vonzódom, de a vékonyak ritkábban jönnek be.
27/F
22/22 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem tartom magam csúcs pasinak, de tetszem a nőknek, jó kiállású, magas fickó vagyok, enyhén sportos alakkal. Soha nem volt gondom ismerkedni, a kategóriámon felüli nőkkel-lányokkal is tudtam randevúzni, DE mindig is a molett-telt-kövér nők tetszettek. Ahogy fent is írtam volt nem egy barátnőm aki 100 kg felett volt. Izgató egy - ez nagyon derogáló szó, de a kérdező is használta - kövér nő. A formái, a teltsége. És általában ezek a nők sokkal életvidámabbak, nyitottabbak, őszintébbek, mint a soványak. Legalábbis én így vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!