Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan több férfi is, aki arra használja a Tindert, hogy egy-egy éjszakára szexre szedjen fel csajokat?
Én belefutottam egy ilyenbe, csak ő bár én sem akartam semmi ilyet, előadta, hogy komoly kapcsolatot keres.
Nyilván tudom, hogy a legtöbben szexpartnert keresnek, egyértelmű.
Tisztában vagyok vele, de minek jell előadni a kamuszöveget????
Annyire hülyeség. Még én éreztem magam rosszul, hogy ott fogom bizony hagyni.
#1 Ez nem igaz! Én pl nem egyéjszakást keresek, hanem komolyat. Szóval a mindegyik már nem állja meg a helyét, mert én tutira nem.. Na nem mintha nagyon bővelkednék akármelyikben is... :/
Kérdező, ha biztosra akarsz menni, akkor kerüljük ki a tindert, küldesz, te is egy képet, meg én is, aztán, ha tetszik a dolog, akkor témázhatunk. 😃😃
Amúgy a lányok közül is inkább szexpartnert keresnek többen?!
Az lehet, h erre lett kitalálva, viszont semmi sem állandó, minden formálódik, változik, és ez így is van jól... Szóval attól még, hberedetileg ez volt a cél éppen el is lehet odáig jutni, h az egyészakások alkotják a kisebbséget, a komolyak a többséget. Persze nem azt állítom, h ez így van, csak azt, h attól még h arra lett kitalálva, az nimcs kőbe vésve, h csak arra lehet használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!