Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csinálnátok, ha lenne egy pali aki nagyon bejönne, vonzalom ezerrel, de megmondja hogy egy éjszakára akar nem többre és barátnője van?
Én soha nem volt benne ilyenben még, és nem is tartom fairnek. Főleg a pasi részéről, aki halál lazán belemegy úgy, hogy ott van mellette a barátnője. Az viszont korrekt veled szemben, hogy ezt őszintén elmondta.
Most van egy férfi az életemben, akiért megőrülök, vele valószínűleg benne lennék, mert a fél karom adnám csak egy érintéséért. Persze utána valószínűleg még rosszabb lenne, legalábbis érzelmileg, de ha meg nemet mondanék rá, akkor tuti bánnám... Rajta kívül viszont senki mással nem lennék ilyenben benne.
Neked kell tudnod, hogy számodra megéri-e vagy sem.
Én biztosan nem.
Benned meg legyen már egy kis női büszkeség!
Nem venném kőbe vésett dolognak, amit mond.
Flörtölnék vele. Fenntartanám az érdeklődését.
Hátha sikerül elérni, hogy meggondolja magát.
szóval elkezdeném kiépíteni vele a kapcsolatot, ameddig partner benne. Titkos kapcsolatról szó sem lehetne, szóval ha eleve a kettős élet a célja, akkor jellemhiba miatt az egész felejtős. De ha volna alkalmam megbeszélni a barátnővel, hogy tetszik nekem a fiú, és ismerkedem vele, mit szól hozzá, és neki okés, akkor nekem is.
Megpróbálnék minél többet kihozni a helyzetből.
Még azt is hozzáfűzöm, hogy 50%-ig múlik csak az egyik félen, hogy egy párkapcsolat tartalma lesz. Az, hogy valaki bevallotta a vonzalmát, megtette az első lépést, ritka és bátor tett. Így kell értelmezni az "ajánlatot", és megtenni a válaszlépést, ami annak elmondása, hogy Te mit akarsz tőle.
Én nem is értem, hogy lehet úgy gondolkodni, hogy vagy az van, amit ő (elsőre, tettetett magabiztossággal) kimondott, vagy semmi. Hogy csak annyi a szereped, hogy megtedd amit a másik kigondolt, vagy ne.
Ez pont ugyanúgy múlik Rajtad is, hogy mit hozol ki a kapcsolatból, mit mersz lépni/tenni/mondani/bevallani neki, mint rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!