Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek tőle akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek tőle akár csak egy csókot is?

Figyelt kérdés
A 2. randink lesz, aranyos a lány, csak tapasztalatlan, félénk, és depressziós típus. Első alkalommal átöleltem a derekát, cirógattam az arcát, a haját, megfogtam a kezét, jól elvoltunk, a végén megpróbáltam megcsókolni, de elhúzódott, így csak az arcát tudtam puszilgatni. Talán hirtelen jött neki az egész, és zavarta, hogy nyilvános helyen voltunk, mert azt mondta, hogy "itt ne". Végül is tény, hogy viszonylag kevéssé ismerjük egymást, de nem hinném, hogy erőszakos voltam, próbáltam elérni, hogy bízzon bennem, és azt mondta utána, hogy jólesett, amit tőlem kapott. Azt is mondta, hogy fontos vagyok neki, és hogy szeretne jobban megismerni. Tudja, hogy tetszik nekem, elmondtam neki, hogy nagyon bejön, hogy gyönyörűnek, csinosnak, értékesnek stb. tartom őt, egyszer azt is megírtam neki, hogy nagyon vágyom a csókja ízére, többször írtam, hogy sokat gondolok rá, és jó volt vele lenni. Szóval szeretném őt megcsókolni, nem akarom letámadni, de állandóan ezen kattog az agyam, bizsereg mindenem, és arra gondolok, hogy mindent megadnék egy csókjáért. Nem nagyon voltam ilyen helyzetben, ezért szeretnék valami segítséget kérni, hogy ha ő is benne lenne, akkor hogyan csókolhatnám meg. Beszéljem meg vele, hogy akar-e csókolózni? Vagy csak úgy próbáljam meg? Volt egy olyan érzésem, hogy ő sem nagyon tiltakozna, de nem tudom, mit tegyek. Megköszönném, ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni.

2016. febr. 1. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj, hogy már elhúzödott. Semmi sem garantálja, hogy legközelebb nem húzódik el szintén. Szerintem megbeszélni felesleges. A "ne itt" pedig hülye kifogás.
2016. febr. 1. 21:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem kifogás, a" ne itt." Engem munkahelyen akart megcsókolni egy illető, nem engedtem, akartam, csak szégyenlős vagyok. Felesleges megbeszélni, iszonyú zavarba jönne, azt mondaná, jaaaj neee..:-) Ha csak lekapod, lehet elhúzódik, de látni fogod, kívànja-e. Ha félénk, olyan helyen próbáld, ahol senki se lát. Benne van a pakliban, hogy korai. Előbb-utóbb engedni fog, hisz azt engedi, hogy megérintsd. Idő kell. N
2016. febr. 1. 22:16
 3/15 A kérdező kommentje:
#2: Köszi, igazából így is nagyon sokat vártam rá. Alig tudtunk beszélgetni is, hónapokat vártam arra, hogy találkozni tudjunk, aztán utána megint ritkán volt elérhető, én meg nagyon vágyom rá. Tudja is, mert elmondtam neki, hogy fontos nekem, és hogy bejön, csak talán érzelmileg kevesebb az "intelligenciája", nehezen kezeli az ilyen helyzeteket. Én már nem bírok tovább várni, minimum csókolózni szeretnék vele, de már szexuális jellegű álmaim is voltak vele kapcsolatban, csak nem akarom lerohanni. Szívem szerint egész nap simogatnám és puszilgatnám őt, olyan jó lenne, ha este mellette aludhatnék el, és reggel ő lenne az első, akit meglátok, és nem is kellene, hogy bármi történjen, még akkor sem, ha nagyon izgatónak találom őt.
2016. febr. 1. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért nem tudtatok találkozni? Szerelmes vagy! Lehet ő is az, bocsi a kérdésért nem lehet, hogy szűz? Vagy kevés partnere volt? Ha nemet mond, kérdezz rá, mi a baja! Szívesen válaszolok privátban, ha van kérdésed, én is ilyen típusú lány vagyok, talán tudok segíteni. Fel a fejjel! Akarja ezt ő is!
2016. febr. 1. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Jahm 2-es voltam bocsi.
2016. febr. 1. 22:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Nehezen tudtuk összehozni a dolgokat, először még telefonon is nagyon nehezen kaptam el, hívtam, nem vette fel, nem is válaszolt, aztán csak sikerült ott is, meg fb-on is beszélni. Ő is tanul, én is, nem egy helyen lakunk, mindig közbejött valami, szóval nehezen tudtuk összehozni a dolgot, de végül találkoztunk. Gondolom, hogy szűz, depressziós típus, annyit tudok, hogy régebben a külseje miatt volt depressziós, a családjával sem jön ki nagyon jól, abszolút nincsenek barátai, társasága sem igazán, szóval nem könnyű neki sem, de én próbáltam éreztetni vele, hogy elfogadom őt, és hogy rám számíthat, és nem is akarom őt lerohanni. Biztosan sok problémája volt/van, csak nem nagyon akar beszélni, én meg nem erőltetem. Viszont nagyon hiányzik, de még beszélni sem nagyon tudunk, ma is hívtam, nem vette fel, nem hívott vissza, fb-on nagy nehezen visszaírt, hogy találkozzunk, miután írtam neki egy sms-t, hogy neki mikor lenne jó.
2016. febr. 1. 23:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Ezt a depressziót lehet rosszul látod, rólam is mindenki ezt hiszi, pedig nem. Szerintem csak gátlásos, szorong, ezt gyakran össze keverik a depresszióval. Próbáld megcsókolni, ha nem jön össze, kérdezz rá, mitől fél! Valamit csak engedni fog, amit eddig nem.
2016. febr. 1. 23:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Ő fogalmazott így egyszer, hogy depressziós lett a külseje miatt, egyébként lehet, hogy ő is tévedett, nem fejtette ki részletesen. Valószínűleg nagyon gátlásos, ha abszolút nincs senki körülötte, lehet akár tényleg depressziós is, de engem nem zavarna. Annyit mondott még, hogy nagyon önbizalomhiányos, de én folyamatosan próbáltam nyugtatgatni, biztatni, ennél többet nem tudok tenni. Forr a vérem, ha rá gondolok, állandóan csak ő jár az eszemben, és vannak szexuális gondolataim is vele kapcsolatban, csak ezeket még korainak tartanám megélni, úgyhogy ez most ilyen zavaros helyzet.
2016. febr. 1. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha tényleg szűz, alig találkoztok, 2.randin most szerinted egy szűz nő mit fog hagyni? Ha engedi, hogy megcsókold, mert kedvel, neki az olyan lesz, mint neked az orál, már bocs..:-) Az sem mindegy, mit próbált már, volt-e partnere?
2016. febr. 1. 23:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem annyira akar semmit. Gondolkodik, hogy ezzel mi legyen, de ha ennyire kell nyomulni, hogy legyen valami, bármi, az már régen rossz. Eleve intő jel, ha senkije és semmije nincs. Valószínűleg nem véletlenül. Küzdelmes lesz. Nagyon.
2016. febr. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!