Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit lépnétek, ha egy bárban ülve odaállna elétek egy lány és azt mondaná, hogy ad nektek egy hosszú, bőnyálas nyelves csókot, ha meghívjátok egy pohár whiskey-re?
Elgondolkodnék, hogy vajon hanyadik lehetek aznap este :D Ráadásul utálom a whiskey-t. Miért nem lehet úgy odajönni, hogy szívesen megismerne egy sör (vagy bor, vagy mindegy, csak ne whiskey) mellett? Sokkal szívesebben belemennék, aztán persze később kiköthetünk egymás szájában, de olyan kiábrándító ezzel kezdeni...
21/F
vennék egy pohárral,látványosan kiöntenék belőle a földre,egy nagyon kicsit és mondanám parancsolj
azzal pedig meginnám a többit
nem érdekelnek már rég az ilyen riherongyok.Vállvonogatva lazán letolnám a whiskymet
manapság undorodom az ilyenektől,szóval ja bukta lenne.tudod ha csak b***szni akarok majd szólok én,addig az ilyen helyén marad.:)
Én azt mondanám, hogy a whiskeyért szopni kell, babám :D
Ebben szerintem benne van, hogy mit gondolok róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!