Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek tőle akár csak egy csókot is?
Figyelt kérdés
A 2. randink lesz, aranyos a lány, csak tapasztalatlan, félénk, és depressziós típus. Első alkalommal átöleltem a derekát, cirógattam az arcát, a haját, megfogtam a kezét, jól elvoltunk, a végén megpróbáltam megcsókolni, de elhúzódott, így csak az arcát tudtam puszilgatni. Talán hirtelen jött neki az egész, és zavarta, hogy nyilvános helyen voltunk, mert azt mondta, hogy "itt ne". Végül is tény, hogy viszonylag kevéssé ismerjük egymást, de nem hinném, hogy erőszakos voltam, próbáltam elérni, hogy bízzon bennem, és azt mondta utána, hogy jólesett, amit tőlem kapott. Azt is mondta, hogy fontos vagyok neki, és hogy szeretne jobban megismerni. Tudja, hogy tetszik nekem, elmondtam neki, hogy nagyon bejön, hogy gyönyörűnek, csinosnak, értékesnek stb. tartom őt, egyszer azt is megírtam neki, hogy nagyon vágyom a csókja ízére, többször írtam, hogy sokat gondolok rá, és jó volt vele lenni. Szóval szeretném őt megcsókolni, nem akarom letámadni, de állandóan ezen kattog az agyam, bizsereg mindenem, és arra gondolok, hogy mindent megadnék egy csókjáért. Nem nagyon voltam ilyen helyzetben, ezért szeretnék valami segítséget kérni, hogy ha ő is benne lenne, akkor hogyan csókolhatnám meg. Beszéljem meg vele, hogy akar-e csókolózni? Vagy csak úgy próbáljam meg? Volt egy olyan érzésem, hogy ő sem nagyon tiltakozna, de nem tudom, mit tegyek. Megköszönném, ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni.2016. febr. 1. 21:22
11/15 anonim válasza:
Két bénaság! Megérdemlitek egymást!
12/15 anonim válasza:
Szia! Semmiképpen se kérdezd meg, hogy akar-e csókolózni, valószínűleg csak zavarba jönne tőle. Ha ennyire tapasztalatlan és ráadásul még gátlásos is, valószínűleg lassan és nehezen fog közel engedni magához, nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenned vele, bár szerintem van, hogy már az se elég, ha valaki igazán akarja a dolgokat. Az önbizalomhiányos lányoknak persze jólesik, ha bókolnak nekik, de számíts rá, hogy mivel nem szokta meg/nem hiszi el őket, nem valószínű, hogy megfelelően tudja kezelni azokat. Az semmiképpen nem megoldás, hogy hozzá hasonlóan bizonytalanul állsz a dologhoz, igazából szerintem az lenne a legjobb, ha te lennél a céltudatosabb és a kezedbe vennéd az események irányítását. Ha úgy érzed, az érzései valóban kölcsönösek (!), akkor bánni biztosan nem fogja, ha megcsókolod (maximum félénk lesz, mert attól tart majd, elront valamit), talán még örülni is fog, hogy helyette is lépéseket teszel.
13/15 A kérdező kommentje:
#12: Az van, hogy mostantól sz*rok rá. Mindig én akartam jobban a találkozásokat, én akartam, hogy meghallgatom, ha baja van, de sosem mondott el semmit, csak nyafogott, hogy milyen magányos. Hidd el, én irányítottam volna, de nagyon megbántott, úgyhogy hagyom a francba, legyen magának, unom már az egészet. Én nem tudok többet tenni annál, mint amit tettem.
2016. febr. 5. 18:44
14/15 anonim válasza:
Hát ha a dolog ilyen egyoldalú, akkor tényleg hagynod kell. Ha fontos volt neki, hogy meghallgatod, akkor rájön, mit veszít, ha pedig nagyobb a büszkesége, meg is érdemli a magányt. Az semmiképpen se megoldás, hogy támogatod így. Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de magának kell rájönnie, hogy ott lennél neki. Persze, csak ha tényleg akarja, hogy jelen legyél az életében.
15/15 A kérdező kommentje:
#14: Otthagytam, nem érdekel, nem keresem, mióta megbántott. Tényleg rengeteg esélyt adtam neki, próbáltam a jó tulajdonságaira koncentrálni, sokat tűrtem, mert azt reméltem, hogy majd megváltozik a hozzáállása, de már nem bírom tovább. Egyszerűen nem érdekel, hogy mi lesz vele, maradjon magára, nem tudok többet adni annál, mint amit adtam.
2016. febr. 10. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!