Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb férfi tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi tényleg csak az ilyen csajokat akarja megd*gni?

Figyelt kérdés

Akik 14-24 évesek kb, vékonyak, alacsonyak, kismellűek, és cukik.

Mikor ilyen kérdst látok itt, es látom h hány pasinak bejön ez akkor kicsit elszomorodom.

Nekem közepes mellem van, és nem vagyok dagadt, de ezek mellett a tinik mellett kicsit kellemetlenül érzem magam.

22L

2019. okt. 10. 23:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%

Én nekem mindegy csak valaki engedné hogy hozzáérjek...

36/f szűz

2019. okt. 10. 23:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem maradsz pasi nélkül, csak elképzelhető hogy kisebb választékból találsz partnert. De biztos találsz.
2019. okt. 10. 23:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebben kiszórod az idiótákat :) egy ideig én is ezen voltam kiakadva, aztán rájöttem, hogy felesleges, jobb nekem így. Így be sem próbálkoznak ezek.
2019. okt. 10. 23:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nem csak az olyan csajokat,nagy szórásban szinte mindenkit! az ágyban nem cuki kell,hanem dög! talán ha megtalálnád magadban...
2019. okt. 10. 23:09
 5/17 A kérdező kommentje:

Igazad van. Köszi :)

Az ágyban nincs gond azzal a "szereppel" könnyen áttudok váltani.

És sok pasinak bejövök, csak kicsit bánt ha mindenkinek a fiatal tinik jönnek be, és a 20on évesekre már azt mondják h öregek :o

2019. okt. 10. 23:12
 6/17 anonim ***** válasza:
60%
Nem tehetek róla hogy csak a tinikre áll fel
2019. okt. 10. 23:34
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom ki volt az az okos, aki idiótának nevezi azokat, akiknek a kérdésben leírt csajok az ideáljai. Szerinted mi tehetünk róla, akiknek ez jön be? És elárulok valamit, nem, ez nagyon nem igaz, hogy a legtöbb pasinak ez jön be. Az a baj, hogy nagyon telibe találtad a leírás alapján, de ez nem feltétlenül így igaz, ez csak a perfekt ideál, ha minden így megvan benne, amit leírtál. AZ igazság az, hogy én személy szerint nem várom el, hogy tizenéves kislány legyen valaki, sem azt hogy vékony, csont sovány. A mell nem is érdekel. De az viszont nekem kell, hogy aranyos, kedves legyen, vagy ahogyan te mondod, cuki. Csak legtöbbször a cuki és aranyos közös velejárója lesz az alacsony, kislányos és kis mellű. Arról nem én tehetek, hogy a legtöbb nő, aki felnőtt korára lehetne kicsit bájosabb kisugárzású, vagy aranyos mosolyú, direkt szétcseszi magát az erős rúzzsal, sminkkel, alapozóval, meg úgy öltözik, hogy öregebbnek nézzen ki. És nem túlzok, de sokan direkt formálják át magukat, mert a legtöbb férfinek az kell. Így nem helytálló amit írtál, hogy a legtöbb férfinek az ilyen aranyos lány kell. Nekem ilyen jön be, meg még jó pár srácnak, férfinak, de a többség a dögös, kirívó, húsos, erősen szexuális kisugárzású, keménykedő nőket preferálja. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Nem tagadom, nekem is be tud jönni egy 16 éves tini lány így 28 évesen is, de 10 évvel korábban is ugyanez a korosztály jött be. A válasz egyszerű, amint a 20 -as éveikbe lépnek, de már jóval korábban, az jellemzi a legtöbbjüket, hogy teljesen átmennek egy nem természetes, mű arcú, megjátszott stílusba, mert a legtöbb pasinak az kell.

A te esetedben nem az a kérdés, hogy mekkora melled, meg hogy nem vagy dagadt, csak normál testalkatú, hanem hogy milyen az alapvető személyiséged, milyen a tekinteted, milyen a mosolyod, mennyire édes a hangod, na érted.

2019. okt. 10. 23:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Cseppet se sajnáld ha "lemaradsz" olyan pasiról aki 14 éves gyerekre izgul. Megmaradnak legalább azok a pasik udvarlónak akik Nőket keresnek.

S ne általánosíts, a pasik másik fele meg a milfeket hajtja, ergo kinek a pap, kinek a papné - azokkal foglalkozz akiknek tetszel a többi számodra amúgy is érdektelen (s hidd el bőven van akinek a 22 éves átlagos testalkatú lányok tetszenek).

2019. okt. 10. 23:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az álmok és a realitás két külön dolog.

Vannak pasik,akik kénytelenek beérni átlagos nőkkel,mert még ők is viszonylag válogathatnak.

Másrészt vannak,akiknek kifejezetten a "van mit rajta fogni" kategória jön be.

40 felett olyan erősen lecsökken az érdeklődők aránya,de még ott sincs minden veszve,ha jól tartod magad.

Akkor ki lehet fogni még pár anyakomplexusos fiatal srácot,vagy olyan kicsit lúzerebb fiatal fiúkat,akikkel fiatalabb lányok nem állnak szóba.

2019. okt. 10. 23:57
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sokkal több férfi gerjed pl. a Kim Kardashian-típusra, mint az ilyen kislányosakra.
2019. okt. 10. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!