Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szexeljen velem a barátom?
Elég ellenmondásos a pasid.Heti 1 elég neki, de ha csináljátok, akkor meg mért nem csináljátok többször.
Én nem kínlódnék vele, ez jobb nem lesz.Azt se tudja valójában mit is akar.
" folyamat mondja hogy miért nem csináljuk többször ".
Most akkor hogy van ez?
2 dolgot tehetsz.
Vagy megszokod, vagy megszöksz.
De a leírtak alapján sztem nem szeret a pasid, csak azért van veled h legyen vki mellette.
Ha vele maradsz akkor fogadd el, h neki nem kell heti 1 szexnél több, és ne nyaggasd.
Előbb utóbb úgyis megfogod csalni.
Heti egyszeri minőségi szex, az nem vészesen alacsony libidó. (és valószínűleg könnyebben fogja viselni azokat az élethelyzeteket, amikor munka, gyerekek, stb. miatt esély sem lesz a napi szintű együttlétre) Csak valamiért elvárás lett szexgépnek lenni, különösen a férfiak felé.
*
Ő miket él át? Rövid úton nagyon nyomasztóvá tud válni a szexuális élet, ha valaki örökös kényszerként éli meg, hogy teljesíteni kell, mert a másik többet akar. Így egyre több negatív érzés kapcsolódik a szexhez, és már akkor is nehéz felszabadulni, ha a saját libidója szerint kívánná.
"Tét nélküli" élvezkedés, simogatás, csókolgatás milyen sűrűn van? Vagyis: élvezzük egymás testét, egymás közelségét, de nyugi, nem fontos továbbmenni, ha nem akarod. Nekem ez szokott segíteni, sokszor ez hozza meg a felszabadult vágyat olyan esetekben, amikor a kerek-perec kezdeményezés csak görcsös teljesítménykényszert eredményezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!