Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy szexeljen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy szexeljen velem a barátom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok, a párom 25. Egy éve vagyunk együtt. A probléma az, hogy számomra a heti egy együttlét nagyon kevés. Neki ennyi az igénye. Megőrülök, és nem bírom azt, hogy nem lehet rávenni arra hogy többször feküdjünk le egymással. Egy ideig hozzámvágta, hogy nem próbálkozom, ami azért volt mert bármikor kezdeményeztem elküldött. Neki nincs kedve, ezt fogadjam el. A heti egy alkalommal, imádja, folyamat mondja hogy miért nem csináljuk többször. Látom rajta hogy élvezi, nem azzal van a gond hogy nem kíván. tudom hogy megkaphatnék majd hogy nem bárkit, de én őt szeretem és tőle szeretném. Mit tegyek hogy több kedve legyen? Fogadjam el örökre, hogy neki ennyi az igénye? A maszturbálás nem ad boldogságot heti ötször sem.Szívem szerint napi 2x-3x lefeküdnék vele...Elkeseredett vagyok. Főleg smikor látom, hogy van olyan férfi aki imádja a szexet. Amikor beszéltem vele erről azt mondta, hogy értsem meg őt, kiakadtam, mindig vita belőle. Hozzámvágta oke majd megeroszakolja magat, hogy szexeljünk. Mit tegyek???
2019. okt. 4. 00:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%

Elég ellenmondásos a pasid.Heti 1 elég neki, de ha csináljátok, akkor meg mért nem csináljátok többször.

Én nem kínlódnék vele, ez jobb nem lesz.Azt se tudja valójában mit is akar.

2019. okt. 4. 06:44
 22/38 anonim ***** válasza:
55%
21 vagy, előtted az élet, ez a pasi aligha fog megváltozni. Persze ha minden másban tökéletes, akkor maradj vele és inkább vegyél pár szexuális segédeszközt a magad szórakoztatására.
2019. okt. 4. 06:56
 23/38 anonim ***** válasza:

" folyamat mondja hogy miért nem csináljuk többször ".

Most akkor hogy van ez?

2019. okt. 4. 08:17
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Elnézve a mai csajokat milyen igénytelenek az utcán meg több tucat punci után meg tudom érteni a csávódat. Még a legjobb csajok nagyrésze is kiábrándító a ruha alatt. Ha meg találsz egy normálisat, az meg megfojt a szeretetével... A pasik utálják az idegesítő nőket! Persze van az a fajta akinek mindegy csak punci legyen mert fel sem tudnak azedni senkit. Keress egy ilyet, ha nem tudod kezelni a normális embereket!
2019. okt. 4. 08:48
 25/38 anonim ***** válasza:
ha nem tudjátok összhangba hozni a szexuális étvágyatokat, és nem lesz meg egy közös nevező, akkor ennek a kapcsolatnak nem lesz hosszú jövője, tapasztalatból mondom...csak ott én voltam a férfi.
2019. okt. 4. 08:58
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Minden túlzás nélkül állítom, napi 3 szex nálam jöhet. Fejenként mondjuk minimum 30 perces aktus, vagy ahogy a hangulat adja. Qrhatunk óráig is. Amondó vagyok, írj rám. Egy ideje nem qrtam, tehát a lelkedet is kiqrom. 🙂
2019. okt. 4. 09:08
 27/38 anonim ***** válasza:
71%

2 dolgot tehetsz.

Vagy megszokod, vagy megszöksz.

De a leírtak alapján sztem nem szeret a pasid, csak azért van veled h legyen vki mellette.

Ha vele maradsz akkor fogadd el, h neki nem kell heti 1 szexnél több, és ne nyaggasd.

Előbb utóbb úgyis megfogod csalni.

2019. okt. 4. 10:47
 28/38 anonim ***** válasza:

Heti egyszeri minőségi szex, az nem vészesen alacsony libidó. (és valószínűleg könnyebben fogja viselni azokat az élethelyzeteket, amikor munka, gyerekek, stb. miatt esély sem lesz a napi szintű együttlétre) Csak valamiért elvárás lett szexgépnek lenni, különösen a férfiak felé.

*

Ő miket él át? Rövid úton nagyon nyomasztóvá tud válni a szexuális élet, ha valaki örökös kényszerként éli meg, hogy teljesíteni kell, mert a másik többet akar. Így egyre több negatív érzés kapcsolódik a szexhez, és már akkor is nehéz felszabadulni, ha a saját libidója szerint kívánná.

"Tét nélküli" élvezkedés, simogatás, csókolgatás milyen sűrűn van? Vagyis: élvezzük egymás testét, egymás közelségét, de nyugi, nem fontos továbbmenni, ha nem akarod. Nekem ez szokott segíteni, sokszor ez hozza meg a felszabadult vágyat olyan esetekben, amikor a kerek-perec kezdeményezés csak görcsös teljesítménykényszert eredményezne.

2019. okt. 4. 11:21
 29/38 anonim ***** válasza:
Csábítsd el. Ha nem megy, hagyd ott a csipába, addig még nem fásulsz be tőle
2019. okt. 4. 11:53
 30/38 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sok a kiabrandito “no” ez igy van. De vannak kivetelek. Tobbek kozt magamat is annak tartom, alapjangon azert mert megszeretnen oldani a problemat. Ha apolatlan budos zsiroshaju ribi lennek, akkor eloszor furdeni probalkoznek, nem gyakori kerdeseken megoldast keresni. Nem kenyszeritem ra, osszesen az 1 ev alatt kb 4-5x lett ebbol szovaltas. Es igaz, nem kell tulzasba vinni, nem varom el a napi 1-2-3-at csak legalabb 2 naponta 1-et. Huszonevesek vagyunk nem 50. Megcsalni sose csalnam meg. Semmi ertelme. Ha ahhoz folyamodnek, akkor inkabb veget vetnek a dolognak elotte. Errol o is igy velekezik, es figyelek annyira, hogy tudnam ha megcsal. Csaltak mar meg, de minden kiderul egy ido utan. Tisztelem ot es tisztelem magam, o is ezt teszi, nem csalna meg. Az mar vilagos, hogy ennyi az igenye. A “miert nem szexelunk tobbet” kerdeere a valasz pedig az, hogy adott pillanatban imadja. Mind az aktust mind a testem. Aztan kielegul 1 hetre......Szeretgetni folyamatosan szeret. Simogat, puszilgat, mintha a legfeltettebb kincse lennek, de ez nem szexualitas.
2019. okt. 4. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!