Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szexeljen velem a barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok, a párom 25. Egy éve vagyunk együtt. A probléma az, hogy számomra a heti egy együttlét nagyon kevés. Neki ennyi az igénye. Megőrülök, és nem bírom azt, hogy nem lehet rávenni arra hogy többször feküdjünk le egymással. Egy ideig hozzámvágta, hogy nem próbálkozom, ami azért volt mert bármikor kezdeményeztem elküldött. Neki nincs kedve, ezt fogadjam el. A heti egy alkalommal, imádja, folyamat mondja hogy miért nem csináljuk többször. Látom rajta hogy élvezi, nem azzal van a gond hogy nem kíván. tudom hogy megkaphatnék majd hogy nem bárkit, de én őt szeretem és tőle szeretném. Mit tegyek hogy több kedve legyen? Fogadjam el örökre, hogy neki ennyi az igénye? A maszturbálás nem ad boldogságot heti ötször sem.Szívem szerint napi 2x-3x lefeküdnék vele...Elkeseredett vagyok. Főleg smikor látom, hogy van olyan férfi aki imádja a szexet. Amikor beszéltem vele erről azt mondta, hogy értsem meg őt, kiakadtam, mindig vita belőle. Hozzámvágta oke majd megeroszakolja magat, hogy szexeljünk. Mit tegyek???2019. okt. 4. 00:23
1/38 anonim válasza:
Hogyha nem változtat a srác ezen, akkor bajok lesznek... de am szülőktől külön éltek? Mert ennyi problémát tudok elképzelni, hogy nem akarja, otthon.
Hát férfiként fura olyat olvasni, hogy heti 1 elég legyen valakinek... sajnállak kisasszony! :(
24/f
2/38 anonim válasza:
Nekem annyira furák ezek a kérdések... Meglepően sokszor jön ilyen. A környezetemben lévő huszonéves srácok 99%-a naponta többször dugna. Ti mégis hogy fogjátok ki ezeket a srácokat? Csak szerintem élik ki máshol a dolgaikat?
3/38 anonim válasza:
Igazából nem kell semmit csinálnod az élet meg fogja oldani helyetted... Jól látod a lényeget, így akarsz élni egész életedben? A kapcsolatok 90%-a azért megy tönkre mert nincs meg a felek között a megfelelő mennyiségű ÉS minőségű szex. Ha ennyire különböztök szexualitásotokban, akkor stimmelhet ugyan rengeteg minden, de az élet meg fogja oldani...
4/38 A kérdező kommentje:
Szulokkel meg sajnos a mai lakasvasarlasi helyzet miatt.. DE, ha nyaralni megyunk, akkor sincs igenye tobbre. Sot... ha kezdemenyeznek, egyenesen kiabal mar 3 meterrol, mint egy gyerek, hogy neeem! Tuti nem!!! Nincs kedvem. :(
2019. okt. 4. 00:38
5/38 anonim válasza:
#4 Nyaraláskor ugyanez nálam is.Amikor neki kell hízeleg amíg kieégül aztán le****.F.vagyok.
6/38 A kérdező kommentje:
Nem eli o ki magat sehol mashol. Hatalmas osszhang van koztunk, igazi szerelem. Reszben.... Mint minden kapcsolatban, itt ez a buko dolpg. Csak kezdem unni, hogy meg en erzem szarul magamat amikor beszolok neki, hogy basszus, nem birom. Lelkiismeret furdalasom lesz, hogy bantom amikor neki csak ennyi az igenye. De aztan rajovok, hogy .. ha igazan boldogga akar a tennj ezen a teren, mar az izgatna, hogy boldogga tehet ezzel. Na meg, nem tul gyakori, hogy “faj a feje “a pasimnak... a feje nem szokott ugyan, de ertitek a celzast :(
2019. okt. 4. 00:45
7/38 anonim válasza:
És nem lehet hogy veled van a baj ott lent?
8/38 A kérdező kommentje:
Ketlem. Mindig elmondja, hogy mennyire imadja. Apoltsag nalam az elso. Furdes nekul nincs szex. (Najo 1x-2x volt olyan amikor epp elkapta a hev :D) szoval ez eselytelen. A pozolgatas nem mukodik. Nem inditja be a fantaziajat sajnos. Mintha nem is lenne neki, csak a heti 1 alkalommal. Akkor gondol egyet, hogy o eppen most megakar kapni, 1 masodperc alatt all, es ha hozzaerek mar megorul...
2019. okt. 4. 00:51
9/38 anonim válasza:
Na ja de mi lesz az ilyenből 30 40 éves korára?50-60?Sok nő 30 meg 40 éves kora körül indul be,de úgy hogy az ágy is széttörik.47F.
10/38 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. Prevenció miatt irtam ide, hatha valaki tud valami magyarazatot/tanacsot...
2019. okt. 4. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!