Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szexeljen velem a barátom?
"tudom hogy megkaphatnék majd hogy nem bárkit, de én őt szeretem és tőle szeretném."
Nos ha szereted akkor elfogadod. Ha számodra ez nem megfelelő, akkor elengeded.
"ha kezdemenyeznek, egyenesen kiabal mar 3 meterrol, mint egy gyerek, hogy neeem! Tuti nem!!! Nincs kedvem. :("
Ismerős szitu. Az én párocskám megérinteni se akart lent pl. Aztán kiderült, hogy másféléve félre ketyint 3 másikkal.
Tapasztalat mondatja velem, hogy ez a srác téged nem szeret. Párt akarsz magad mellé, vagy tesót?
Relatív hogy ki az a bárki akit megkaphatnál.....
Kérdés hogy nem-e csal meg....
Fritz Kahn jól leírta a halvérű F és N ről a megállapításait.Meg akik alkalmatlanok befogadni a méretes szerszámot,szülésre mert nem fejlődtek rendesen ki.Csak ez a könyv már nem píszí.
Béla is megmondta:-Eccör vagy hányszor.-Mi vagyok én tenyészcsődör?Olyan szépen csillogott a katona csizmám.-Szalóczai Pista aki szakaszparancsnoka volt Livornónál,mondta neki:-Te ez az asszony égetni való!Már gyújtotta is meg.Szerencsére volt Lenin belsőzsebében 40liter víz.
Olyanokat írok, amit eddig még nem ismételgettek el, mert az nyilvánvaló hogy nem ideális és meg tudsz alkudni, bár nem hiszem hogy ebben jó megöregedni. (mondjuk arra még rengeteg időd van)
Tehát prevenció...
- Először is amikor el akarsz érni valamit akkor ez az ökölszabály, hogy minél inkább nyomulsz, annál kevesebb esélyed lesz. Fölösleges, ki kellene hozni belőle a libidót, ha nyomást helyezel rá vagy kötelessége lenne, míg minden más változatlan akkor aligha változik valami pozitív irányba, ezzel 100% hogy semmit nem tudsz elérni.
- Egyedül akkor fog változni bármit is, ha komolyan történik valami. Nem tudom, láttál-e már ilyet, hogy egy 50 éves faszi, aki világéletében 120 kilós volt, nejével meg két gyerekével, akkor fogyott le 50 kilót és lett szálkás életében először, amikor egy fiatal csajszival elköltözött és hátrahagyott mindent, az addigi 30 évnyi házasságáben nem. Lehet, hogy ő is máshogy fog még ehhez állni, de ha minden más változatlan, akkor ő se fog.
- Szerintem egyetlen dologgal tudsz még próbálkozni azon kívül hogy elkezdesz búcsúzkodni, hogy kezedbe veszed a dolgokat. Mondj le róla, tarts távolságot, utasítsd el azzal az egy alkalommal, mondd, hogy már ahhoz az egyhez sincs kedved, már nem lelkesít, nincs libidód vagy ha van is nem érdekel. Aztán következő héten megint ugyanezt, legyél kitartó, ne alkudj meg az első visszacsatolásra. Ne hisztizz neki, ne zsarold, ne is veszekedj vele, legyél tök más mint eddig, hagyd meg neki a lufit, hogy lássa, hogy komoly tétje van a dolgoknak és te már korábban szóltál, most pedig már elindult valami, amiben azt tapasztalja hogy nem ura a helyzetnek és nincs kezében a kontroll. Vagy ettől fogja átértékelni hogy mik a prioritásai, vagy csak egyszer később ha mondjuk 20 évvel idősebb és már feleséget keres, és nem kockáztat. Ha se a passzív, se az eddigi aktív reakció nem hat, akkor ebből érthetően következik a továbblépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!