Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem szeretek és nem szeretn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretek és nem szeretnék szopni akkor nem lesz barátom?

Figyelt kérdés

Eddig mind kihátrált amikor jeleztem hogy nem szeretnék most komolyan enélkül miért nem lehet szexelni? :(

Elkeserítő ja és nem várom el hogy kinyaljon

2019. szept. 29. 17:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudod miből maradsz ki :P
2019. szept. 29. 17:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek kardinális kérdés, hogy minden lehetséges lyukat betömje.
2019. szept. 29. 17:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak emiatt akar valaki, akkor azt ne sajnáld. Nincs ezzel baj
2019. szept. 29. 17:28
 4/18 A kérdező kommentje:
#1. Miből?
2019. szept. 29. 17:32
 5/18 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem azért hátrált ki mindegyik, mert enélkül az előjáték nélkül igencsak lapos lenne a, szexuális életetek.
2019. szept. 29. 17:32
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer egy kérdésnél írtam róla, hogy én férfiként nem csak, hogy nem várom el az orált az aktuális páromtól, de inkább hajlok afelé, hogy ne legyen, mintsem igen. (Természetesen "szétoltottak" :D )

De nem hiszem el, hogy az emberek, vagyis ezesetben a férfiak csak így lesznek boldogok és csak így lesz teljes a szexuális életük. Nekem is kicsit fura. Főleg, hogy létezik az a szó, hogy kompromisszum.

2019. szept. 29. 17:38
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
Nálam is kizáró ok.
2019. szept. 29. 17:44
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

Én mit nem adnék egy ilyen lányért... :$

Bár örülnék, ha ettől függetlenül kinyalhatnám.

2019. szept. 29. 17:52
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

Mi az ami miatt nem szeretnél?

En is igy voltam vele az elején, féltem hogy bena leszek, zavarba fogok jonni. Aztan kipróbáltam es azóta imadom csinalni.

2019. szept. 29. 18:02
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Lehet így barátod, de titokban szerintem szinte minden férfi vágyik rá. Néhányan lehet, hogy nem, de a nagy többség igen. Van egy ilyen mém, hogy a szopás olyan a férfiaknak, mint a virág a nőknek. Hülyén hangzik, de tényleg igaz :D Ez egy olyan figyelmesség, amit a férfi nem felejt el és nagyon nagyra értékel.
2019. szept. 29. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!