Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy van barátom akit szeretek, de továbbra is az vonz testileg akivel csak "barátság extrákkal" kapcsolatom volt?
Figyelt kérdés
Ha szexuális dolgokra gondolok ő jut eszembe. Pedig teljes szívből szeretem a barátom (bár vele még nem feküdtem le).2015. szept. 13. 23:09
3/9 A kérdező kommentje:
1# kire gondolsz? 2# meg friss kapcsolat de nagyon regota ismerem, szoval nem az az oka hogy meg nem kotodom hozza elegge.
2015. szept. 13. 23:14
4/9 RRR válasza:
mert vele nem volt még jó szex élményed
akivel meg szexeltél azzal meg sok
5/9 anonim válasza:
Az a helyzet hogy te is a nők abba a rendkívül nagy százalékába tartozol, akiknek az alfahím típusú srácok jönnek be.De ezzel nincs is tulajdonképpen baj.
Csak ne hülyítsd a barátodat.Tehát el kell döntened hogy mi a fontosabb a számodra.Vagy elkezdesz szexuális kapcsolatot létesíteni a barátoddal, vagy előbb utóbb ennek félrekúrás lesz a vége és akkor te tudjuk mi leszel finoman fogalmazva.
6/9 A kérdező kommentje:
#3 #4 Köszi a választ:) #4 nem csalnam meg sosem:)
2015. szept. 13. 23:53
7/9 anonim válasza:
Ha nem hozzá (barátodhoz) vonzódsz testileg akkor van egy rossz hírem.
8/9 anonim válasza:
#1: remélem, nem az, akire gondolsz, neked pedig tovább folyhat nélküle a nyugodt életed :D
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy a szívedből a barátod szereted, de a véred meg a barátság extrákkal pasid felé hajt. Nőknél is meg tudom érteni, hogy pl. izgalmasabb nekik egy pénzszóró, megbízhatatlan, de hihetetlenül férfias latin macsó, mint egy skandináv típusú pelenkamosó mintaférj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!