Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretek és nem szeretnék szopni akkor nem lesz barátom?
Eddig mind kihátrált amikor jeleztem hogy nem szeretnék most komolyan enélkül miért nem lehet szexelni? :(
Elkeserítő ja és nem várom el hogy kinyaljon
Ha valaki csak ezért nem akar veled lenni, azt azonnal le kell építeni.
Sok nő nem szereti csinálni csak a pasi kedvéért csinálja, és csak nagyon ritkán. Így az is megmarad különleges dolognak. (pl én is ilyen vagyok) évente max 3x ha bevállalom, és a férjem így jobban is élvezi
11. Akkor miért nem 3x szexeltek évente? Megmaradna különleges alkalomnak és jobban is élveznétek
Ez a felfogás...
"Csak kisebb a jelentkezök köre! (De valoszinüleg a normálisabbja marad:-))"
Miért a normálisabbja? Miért nem normális az, aki igényli a rendszeres orális szexet?
Én igenis a normálisabbja vagyok. Kedves vagyok és figyelmes, de emellett igenis szeretem, ha leszopnak. A két dolog együtt jár.
Nem tudom, miért, de azt tudom, hogy tényleg jó hasonlat, hogy olyasmi ez, mint a nőknek a virág: Minden ember szereti ha szeretik, ha szándékosan a kedvére tesznek.
Ha nincs, akkor mindig hiányzik, mert minden nap sokszor jut eszembe, és ugyan van olyan, hogy a partner fáradt, beteg, stresszes, de egy folyamatos hiányérzetre nem lehet kapcsolatot építeni.
És itt kanyarodok az egyik válaszolóhoz és a sajátos "logikájához": Nem elég egy évben, de még egy hónapban sem háromszor! (De még egy héten se nagyon...) Vagy egy évben háromszor elég érezni, hogy a párom tényleg szeret engem, hogy de jó nekem? Vagy minden együttlét alkalmával hiányozzon csak ez az érzés? Egy évben háromszor elég elmosolyodni, azt éreznie a férjének, hogy boldog, mert szereti a párja? Pont olyan érzés belül, mint a virág a nőknek, mintha ugyanazt az agytekervényt birizgálná.
A válaszadó logikája tehát az, hogy minden nap hiányozzon csak ez az érzés, mert ő bizony azt mondta, hogy "NEM, majd jobban örülsz, ha vársz még hónapokat"? De komolyan, milyen logika ez? Ossza be, érje be ennyivel? Mikor a férjének hiányzik minden egyes nap? Ez a logika szerint tuti biztos, hogy még jobban értékeli a férje ha mondjuk 5 évente egyszer, nem? Miért nem épp annyiszor? :D Nevetséges. Csaképp a férje eközben meghal belül minden nap, mert szeretné, de nincs, mert nem és kész.
És még egy gondolat a minden nap eszembe jut-hoz: Minden nap kell enni, kell wc-re menni, nem akarat kérdése. Minden nap kell aludni is, így működik az ember. És minden nap legyűrhetetlen kéztetésem van a szexre (a férfiak így működnek, ami logikus evolúciós ok, belátható, megérthető, így kell hogy működjenek) és így bizony minden nap sokszor eszébe jut egy férfinek, hogy szopják... Ha nem kapja meg, akkor a "nem szeret a párom" érzés van, amiért nem figyel rám, pedig tudja, hogy minden nap (jópárszor) gondolok erre és szeretném... (a "ma sem kaptam virágot" megfelelője)
Tehát az előttem szólónak: komolyan az a célja, hogy hiányt "adjon" napokon, heteken, hónapokon át, mert nincs és kész? A hiány a cél? Talán nem szeretik egymást vagy mi? Hogy közben napokig, hetekig, hónapokig ábrándozzon a férje és az járjon a fejében, hogy milyen jó lenne, de ő nem kapja meg? Minden nap várja hiába a "virágot kaptam" agyi stimuláció férfi megfelelőjét? Vagy a hiányérzet miatt akaratlanul(!) is kukucskáljon másfelé?
A kérdezőnek mondom, kedves vagyok és figyelmes tényleg, de ez egy kétélű dolog, a két dolog együtt jár. Emiatt megy másfelé, emiatt hátrálnak ki, emiatt tapasztalja azt, amiért ezt a kérdést feltette.
Én meg kifejezettem nem szeretem, ha leszopnak, és már jó ideje keresek egy ilyen lányt.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!