Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy tobbet szexeljen velem a baratom?
En 20 vagyok. A baratom idosebb tolem jo par evvel, 30-as eveinek a vegefele jar. Masfel eve vagyunk egyutt. A kapcsolatunk elejen minden jol ment. Viszont 7 honapja nem akar velem lefekudni. Mindig a munkahelyere fogja, hogy tul faraszto napja volt, meg nagyon stresszes napja van, stb. Beszeltem mar vele tobbszor is, hogy nekem nem eleg ez a fel evenkenti szex, de erre csak az a valasza, tudom dragam! Kerdeztem, hogy velem van valami gondja, hogy valami nem tetszik rajtam, de mindig azt mondja semmi gondja nincs velem, szep lanynak tart, de akkor meg is miert nem hajlando velem lenni?
Probaltam utalni ra hogy egyutt legyunk,probaltam odabujni hozza, szexi ruhat veszek fel,kezdemenyezek is, de mindig finoman szolva jelez, hogy hagyjam abba, raadasul tenyleg nem tartom magam csunyanak, arcilag is es alkatilag is "szepnek" (nem akarok bekepzelt lenni csak nem tudom hogyan fejezzem ki) tartom magam amugy. Na akkor most mi hat a gond??? A 30-as ferfiak,akik meloznak nem iganylik a szexet vagy mi??Szeretjuk egymast, de ez hianyzik a kapcsolatunkbol nekem! Tanacs? Velemeny?? De kerlek titeket ne vicceljetek mar el! Koszonom!
Nálunk egyanez van, avval a különbséggel, hogy nekem a feleségem csinálja ezt!
Hagyd ott, minél elöbb azt ajánlom! Ez már csak rosszabb lesz. 1000 példát olvasni itt is erre!
Valószínüleg tényleg sokat dolgozik,és estére elfárad.
Nem egyszerű a helyzeted,mert ha leültök beszélgetni a dologról,utána nem fog egyből vágyni a szexre,a testedre.Ezt nem lehet kényszerből csinálni,erőltetni.
Gondolj bele:Milyen szex lesz az,amelyiket muszájból csinál valaki?!
Nem érdemes erőltetned a dolgot!
Ha neked nagyon fontos az életedben a szex,akkor külön kell válnotok.
Neki pedig meg kell ezt értenie!
Koszonom a valaszokat!
Ha lenne valami gondja odalent, akkor elmondana. Volt mar gondja, de nem merevedesi problema. Azt is elmondta, bar sokaig kellett kihuznom belole, mire elmondta.
Az otthagyom dolog meg nem epp a legjobb megoldas.
Mar neha ugy erzem magam miatta mint aki nem is kivanja mar a szexet! Nekem nem kell, hogy errol szoljon minden este, csak normalisan mint minden mas par. Na, de koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!