Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért mindig a nem-ekről beszél? "ez így nem működik, ezt nem lehet" stb
már nem tudok vele beszélgetni sem, abból is balhé lesz. bármit de ezt értsd úgy BÁRMIT mondok rólunk, velünk kapcsolatosan, ez nem jó, ez sem jó, így sem jó, úgy sem jó. most ott tartunk, hogy elvileg szakítva vagyunk. én próbálok kedves lenni, éreztetni az érzéseket, vagy nem is tudom, a lényeg, mintha nála felakadt volna a lemez. ez ment éveken át, de most már csak ez van. "nem megy, nem lesz már olyan, nem, nem, nem."
Ő miért nem azt nézi, hogy lehetne, hogy működne, hogy menne, hogy lenne jó? miért azt nézi, hogy nem lehet, nem működik, nem lenne jó?
mi ez a beteges rögeszme (mert az) nála? mivel évek óta ez van, nem tudom csak rögeszmének, beidegződésnek betudni. mert ennyi erővel ugyanilyen érvekkel arról is lehetne beszélni, hogy menne, hogy működne stb. miért nem ez a rögeszméje??
pont ezért vagyunk szakítva félig-meddig
mert nem akarja, mert szerinte nem működik, nem jó, nem lesz már olyan...soroljam?
de ha úgy gondolkodna, hogy hogy lehetne, hogy jobb lesz, hogy működne,....
szóval egyazon dolgot két irányban is meglehet valósítani, szerinte nem, szerinte semmit nem, neki a válasza mindenre nem.
ez is.
miért kifogásokat keres egyfolytában?
saját maga nehezíti meg az életünket. kezdem úgy érezni bajok sem lennének, ha ő nem csinálna, ezekkel a nem-ekkel.
Úgy veszem észre te meg állandóan a miérteket keresed ahelyett, hogy egyszerűen elfogadnád a pasid (bocs expasid) egy balfék, és totál alkalmatlan a kapcsolatra.
Hagyd a csókát a fenébe, pihend ki őt, és keress mást. Jobban jársz.
Az élet minden más terültén is így viselkedik? Mert akkor alapból negatív beállítottságú. Nem tudja a dolgok jó oldalát nézni. Rengeteg ilyen ember van. Kerülni kell őket mert kiszívják az emberből az erőt. Energiavámpírok. Mindenki a vidám, optimista pozitiv beállítottságú emberek társaságát keresi mert abból merít magának is erőt.
A barátodnak változnia kell, szerintem alapvetően nem a kapcsolatotokkal van problémája hanem én azt hiszem úgy általában mindennel szemben ilyen, az egész életfelfogása kritikus. Nincs tudatában, de problémákat kreál mert mindenki azt vonzza magához ahogy a világról gondolkodik ha negativ a szemlélete akkor a negativ dolgok lesznek túlsúlyban az életében, emiatt persze még inkább kiborul majd, ez egy ördögi kör. Rá kéne állítani, hogy a megoldást keresse ne a problémákkal foglalkozzon. Ne féljen próbálkozni! Az igazi kudarc az ha valaki meg sem próbálja. Sajnos sok ilyen ember van, akinek egyszerüen semmi sem jó. Ha süt a nap az a baj, ha az esik az eső akkor meg az. Ha nem tudod megváltoztatni lépj le mellőle mert tönkretesz (ez tapasztalat) elszívja az életerődet és hasonlóan megkeseredett begyöpösödött szűk látókörű embert csinál belőled mint ő maga. Nem tudom mitől lett ilyen de talán segítene ha egy pszichológus vagy párterapeuta beszélgetne vele. Próbálhatod meggyőzni és angyal lenni mellette de nem biztos, hogy ettől megváltozik a viselkedése és mivel nem hisz magában sem és a kapcsolatotokban sem ezért nem is próbál megoldást keresni.
most a legújabb, hogy beszól:"semmi nem lesz olyan mint rég" ezt lereagálom úgy, hogy te állandóan arról papolsz, hogy mi hogy nem megy,mit hogy nem lehet, erre nem vagyok kíváncsi. erre ő: "te csak felhúzni, meg bosszantani tudsz"
komolyan elviselhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!