Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Nagyon megbántam a dolgot és tényleg nem akartam,legszívesebben szembe köpném magam.Mit tegyek?Elomndjam neki?2013. márc. 5. 15:25
1/38 A kérdező kommentje:
*srácot
2013. márc. 5. 15:26
2/38 anonim válasza:
Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.
3/38 fospuska válasza:
teljesen őszinte leszek: ide se kellett volna kiírnod,hanem mélyen kussolni róla,amíg élsz.
4/38 A kérdező kommentje:
Nem kényszerített.Kicsit be voltam csípve és elvesztettema fejem,pedig már többször voltunk egymás nélkül szórakozni.A srác lakásán kötöttem ki végül...nem feküdtem le vele csak orálisan csináltuk egymásnak.
2013. márc. 5. 15:28
5/38 anonim válasza:
E Enyhén ittas éjszaka után? Atyaúristen! Mit csinálnál nem enyhén piásan? Akár elmondod, akár nem ri...anc vagy!
6/38 anonim válasza:
Nézd, a tény, hogy egy kis alkohol hatására képes vagy megcsalni a párodat azt mutatja, hogy úgyse szereted, tehát tulajdonképp akár szakíthatsz is vele anélkül, hogy elmondanád. Legalább nem csalódik benned.
7/38 anonim válasza:
Biztos nem nagy a szerelem ha csak ugy szopizol össze-vissza.
8/38 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magam.:(Mit tegyek?
2013. márc. 5. 15:31
9/38 fospuska válasza:
ha azt mondjuk, állj oda a barátod elé,oda fogsz...?
10/38 anonim válasza:
ha volt gerinced megcsalni, legyen elmondani is. a pia nem kifogás. számíts rá, lehet, hogy dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!