Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Milyen idös vagy?
Szerintem inkább éld ki magad!
Utána legyen tartos kapcsolatod.
Itt mindenkinek igaza van.
ENYHÉN ITTAS... mit csinálsz, ha tényleg részeg vagy? 3 pasival is megcsalod egyszerre?
Már bocsi, de még kis piától nem kellene ilyeneket művelni..
Vagyis én, ha be vagyok csípve is, teljesen tudatomnál vagyok. De még ha úgy alakul, hogy részeg leszek.
N.
"tényleg nem akartam" - látszik. Nem akartad, csak úgy véletlenül lepippantottad, igaz?
Ittas voltál? Na és? Ez nem mentség. Ha ribanc leszel a piától, akkor nem kell inni, ennyi.
Mit tegyél? Ha arra volt gerinced, hogy mást csak úgy lecumizz, akkor arra is legyen, hogy odaállsz a barátod elé, és elmondod neki. Már ha kicsit is szereted. Ha szerencséd van, talán nem dob ki. Bár ezek után megérdemelnéd.
HA nem úgy történt,hogy megbotlottál,és épp nyitott szájjal estél egy pasi farkára,akkor megcsalás,és nem lehet az alkoholra fogni,semmit nem teszel,amit józanul nem tennél,csak hamarabb megteszed alkohollal.
Ribanckám.
Mégha iszik is az ember, akkor sem felejtkezik el a párjáról ha tényleg szereti...:) ergo vagy te nem szereted, vagy ribi vagy, nincs kifogás.
Ha még ilyenekre vagy képes ha a piával összekerülsz, akkor nem vagy érett egy párkapcsolatra.. éld ki magad, szinglin bárkit büntetlenül leszophatsz ha akarsz.. de most az lenne a fair ha elmondanád barátodnak, és nem áltatnád.
képzeld, ha találkozik a barátod és a szopottgombóc:
Barát: Most hazamegyek és megszoptatom a barátnőm.
Gombóc: Én már túl vagyok rajt.
Barát: Ne hülyéskedj, nincs is barátnőd!
Gombóc: Miért? Nem a tiédről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!