Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért álmodom minden éjszaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom minden éjszaka az exemmel?

Figyelt kérdés
Szinte minden éjszaka az álmaimban megjelenik az 'exem'... több mint egy hónapja vagyunk külön, ráadásul aljas módon kerül engem, nem is akarom látni sem. Azóta nem is láttam. Nem sokáig voltunk együtt, de ő volt az első az életemben akinél úgy éreztem szerelmes tudnék lenni úgy igazán. Talán az is voltam/vagyok, mindegy. Nappal el tudom foglalni magam hogy ne gondoljak rá de éjszaka... miért lehet ez? Még nem fordult elő velem ilyen soha. Lehet tenni ellene valamit? Veletek előfordult már hasonló? A válaszokat előre is köszönöm.
2013. febr. 7. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert még érzel iránta valamit, ilyen nekem is volt mikor szakítottam exemmel de majd egy idő után elmúlik.
2013. febr. 7. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én utálom az exem,megcsalt 5 nővel.De így 6 év távlatából is álmodok vele néha.Gondolom akkor nagyon rosszul esett ezért van.Pedig mára már nem érdekel.
2013. febr. 7. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:

kb. 8 éve lett vége az egyik kapcsolatomnak, azóta feleségem van és családom. Mai napig álmodok az egyik exemmel.

32/F

2013. febr. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!