Bevonzom őt, ha szinte minden éjszaka vele álmodom?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, s szinte minden éjszaka vele álmodom. Ez annyira érthetetlen számomra, mert eddig soha nem fordult velem elő ilyen. (7 évig volt egy bonyolult kapcsolatom, soha az idő alatt nem tetszett meg senki ennyire, mint most Ő) Teljes ellentétei egymásnak. A mostanival szinte semmit nem beszélek, sokszor bunkó, de tudom, h tetszem neki... Érzem, hogy van valami közöttünk! Nem tudom megmagyarázni, de iszonyatosan vonzódom hozzá. Érzi ő ezt? Érzi, hogy sokat gondolok rá? Ha szinte mindig vele álmodom, akkor annak van valami jelentősége nem? Mármint, hogy kell hogy legyen közünk egymáshoz. Ő is álmodhat velem? Ő is gondolhat ilyen sokat rám? Ez kölcsönösen működik???
2011. dec. 21. 14:40
1/9 anonim válasza:
nem, egyáltalán nem
az álom az csak a te agyadban játszódik le, semmilyen hatással nincs a világra, illetve ilyen módon a jövőt sem lehet látni
ezek az álmok csak az érzéseid és az emlékeid miatt alakulnak ki
2011. dec. 21. 14:47
2/9 anonim válasza:
én hiszek benne,hogy a pozitív gondolatoknak teremtő erejük van, a negatívaknak pedig negatívak sajnos.
de nem hiszem,hogy attól mert álmodsz vele ezt ő is érezné esetleg kölcsönösen reagálna.
de ettől függetlenül még elképzelhető,hogy Isten egymáshoz vezet benneteket:)
2011. dec. 21. 14:48
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Ezért is kérdeztem, mert én is úgy hallottam (tanultam még régen), és hiszek a pozitív gondolkodásban, azaz, hogy ezzel bevonzod, amit kívánsz. Valami kell, hogy legyen, vagy történjen, mert..23 éves vagyok
és
ez még soha nem volt velem.
a 7 éves kapcsolatomnak talán az elején, de azalatt se volt soha, pedig lehetett volna, mert a kapcsunk nyitott volt.....
2011. dec. 21. 14:52
4/9 anonim válasza:
ne haragudj, de ezt a téves információt hol tanultad?
2011. dec. 21. 15:55
5/9 anonim válasza:
Ezt már Én is sokszor tapasztaltam h a gondolatoknak teremtő ereje van.
2011. dec. 22. 00:20
6/9 anonim válasza:
akkor teremtenél nekem ide egy pizzát?
2011. dec. 22. 02:09
7/9 anonim válasza:
Szivi el kell, hogy keserítselek, én is álmodozom, és stb, de sajnos Sergio Ramos soha nem hívott fel, hogy vele legyek, pedig 1 éve vele álmodom..:)
2011. dec. 22. 03:42
8/9 anonim válasza:
Volt egy srác, iszonyatosan oda votlam érte. Mivel figyelem az álmaimat már évek óta, így számoltam és felírtam hányszor álmodok Vele. Ez két év alatt 87 álom volt :) Szerelmes votlam belé, Ő játszott Velem, de Én is reméltem, hogy talán jelent valamit a sok sok álmom Vele. Csak rosszul értelmeztem, ma már látom :) Tapasztalatból mondom, nem, nem vonzod be.
2011. dec. 24. 00:19
9/9 anonim válasza:
Talán nem álmodozni kéne meg mindenféle vonzásokban hinni, hanem tenni valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!