Éjszaka sokszor felnyitom a szemem és látok ezt-azt? Többi lent.
Elalvás után rövid időn belül felkelek, vagy csak felnyitom a szemem, és látok ember alakot a szobában.
Tegnapelőtt éjjel pl. egyedül aludtam, álom közepén felnyitottam a szeme, a tv. előtt a sötétben láttam egy éppen kivehető ember alakot (de tudtam, hogy az egy 30-as nő), felültem, kérdeztem ki az...majd nyúltam a távirányítóért és bekapcsoltam a tv-t hogy megnyugodjak.
Sokszor, még ha nem egyedül alszom is felriadok arra, hogy látok valakit állni a szobában...
- Vacsorázni nem szoktam, tehát nem emiatt alszom nyugtalanul.
- 10-11 között kerülök ágyba.
- Nem vagyok stresszes, nem nyomaszt semmi..
- Vagy tényleg csak álmodom??
Az egyik ismerősömmel is gyakran van ilyesmi.
Próbálj meg csak pozitív dolgokra koncentrálni, és ne fordíts rá figyelmet. Lehet elmúlik magától.
3hét és szülök elég rosszul alszok,ma hajnali 3kor sikerült is elaludnom,
de reggel meg elaludtam és arra ébredtem hogy egy ffi hang mondja hogy --izu elalszotok!! ilyen dorgáló stílusban és nem a párom volt.
szóval míg nem bántanak tőlem lehet ott bárki.
En is ébredtem màr fel hangra, hogy azt mondta egy férfihang, hogy ez tiszta fürdött. Vagy néhàny évvel ezelõtt, még most is tisztàn visszaemlékszem arra az éjszakàra.
Felébredtem (a redõny le volt hùzva)és a fehér falon làttam egy zöld szemût és nézett ràm En is csak néztem, hogy mi a franc ez, és még egy mukkot sem tudtam szólni. Szépen visszaaludtam. Reggel:):)amikor felébredtem maradtam kutatni a szekrényekben. Szóval ezeket a dolgokat nem tudom hovatenni, és persze,amikor valakinek elmeséltem kinevetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!