Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Jogos, ha mástól tudja meg, még rosszabbul jársz. Akkor tutira dob, és soha életedben nem tudod lemosni magadról, hogy mennyire sz*r alak vagy.
Ha elmondod, lehet úgy is dob, és úgy sem leszel egy erkölcsi mintakép, de legalább a lelkiismereted tisztább marad. Meg esetleg talán megbocsát.
Csak úgy megkérdem: te mit szólnál, ha a barátod fél deci bor hatására meg lányokat nyalna ki? Tetszene?
Nekem hirtelen ez a kép ugrott be:
Utolsó, ez kééész :D
Ja tévedősből.. azt hitte a Pisti, közben meg a Jóska volt :D
Bocs, de nem mi vagyunk itt a szánalmasak. Hanem az, aki csak úgy másnak a lakására megy, meg leszop egy másik pasast, miközben "barátja" van.
Ki is a szánalmas?
ma 16:01
Persze ti ökéletesek vagytok és szentek..persze..ti veletek soha nem fordult elő olyan amit nem akartatok vagy megbántátok.
szia hát figyelj ha ettől jobban érzed magad én nagyon nagyon szívesen pofán köplek egy jó adag turhával hahaha
egybként ócska r*ibanc vagy... van ilyen elég :D az a hülye és a szánalmas aki ilyennel összejön komoly kapcsolat céljából :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!