Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?
Gondolom egy csepjét se pazaroltad ell.
Utána meg csokoloztál a pasidal huuuuu hányinger
Nem,nem vagyunk tökéletesek,de nem is dugtunk/oráloztunk mással részegen,mint te.
Ha van egy ki esze a pasidnak,az a minimum,hogy vissza adja ugyanezt és vagy dob.
"legszívesebben szembe köpném magam"
Add meg a címed,majd én szembeköplek.
Ne mondd el, próbáld meg törölni.
ÉS TÖBBET NE HOZD A PASIDAT ILYEN HELYZETBE! Vagyis ne iszogass olyanokkal, akikkel aztán szobára mész. Mert ezzel a pasidat szúrod hátba, jó mélyen és aljasan.
"Persze ti ökéletesek vagytok" - dehogy vagyok tökéletes, ki beszélt itt ilyenről? Pusztán hűséges.
"és szentek.." - közelről sem vagyok szent, de ettől még nem kúrok/nyalok félre, ha van valakim. Még akkor se, ha nem olyan ezer százalékos a szerelem.
"persze..ti veletek soha nem fordult elő olyan amit nem akartatok vagy megbántátok." - dehogynem, nagyon sok olyan dolgot tettem - és valószínű még tenni is fogok -, amit megbántam. Csak tudod, nagyon érdekes módon még soha nem jutott eszembe, még nem hogy kicsit ittasan, de sеggrészegen sem, hogy ha szeretek valakit, akkor másak szobára menjek/mást szobára hívjak, és ott kvázi szexuális tecékenységet folytassak.
Nem kell ehhez sem tökéletesnek, sem szentnek, sem hibátlannak lenni, hogy legalább minimálisan hűségesek maradjunk a barátunkhoz/barátnőnkhöz. Mert ugye ez nem csak valami kis flört, vagy egy meggondolatlan csók volt, amit személy szerint szintén helytelennek tartok, és ha van valakim, egyszerűen még csókolózni se lennék képes mással, de oké, azt mondom, hogy az is szemét dolog, de nem olyan durva. Igen, pillanatnyi hülyeség, kósza meggondolatlandág hatására megeshet. De az, hogy felsétálsz hozzá, rábuksz a lomposára, és kiszívod belőle a joghurtot, azt azért nehéz lenne pillanatnyi meggondolatlanságnak, vagy a pillanat hevében elkövetett hülységnek elkönyvelni. Arról nem is beszélve, hogy "kicsit" erősebb, mint mondjuk egy hűtlen csók.
Szóval akkor ki is a szánalmas?
Tudod, a leggázabb az, hogy ennek ellenére még te vagy az, aki a többi válaszolónak nekiesik, és még te próbálod magad ártatlannak beállítani. Persze, gondolom véletlenül vándorolt az a farok a szádba.
Legalább ha megtetted, lenne annyi minimális gerinc benned, hogy akkor már vállalod, amit tettél, és nem csak mosakszol, mentegetőzöl, hogy ez aztán csak egy apró véletlenség volt.
"ti veletek soha nem fordult elő olyan amit nem akartatok" - kérlek, mondd már el, hogy tudtál valakit leszopni, ha nem akartad? Hipp-hopp egyszer csak a fejed ráteleportálódott a péniszére?
Tömény szánalom.
szerintem nem csak kicsit voltál becsípve.
Láttam én már full részeg csajt is, mégse szopott le senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!